Aktuelno

Zbog Karleuše polupao pola Terazija (VIDEO)

Snimak kako Marko Guzijan zvani Mali Cuner u novogodišnjoj noći oko dva sati svojim “audijem A8” divlja na Terazijama i razbija staklene izloge na lokalima navodno je osvanuo na društvenim mrežama.

Na snimku se navodno vidi kako Mali Cuner svojim automobilom bježi grupi policijaca u Bezistanu ka Domu sindikata i Trgu Nikole Pašića, piše Blic. Takođe, snimak pokazuje i deo haosa koji je izazvao pomahnitali mladić.

Podsjećamo, Mali Cuner, inače sin pokojnog Jovana Guzijana Cunera, navodno je izazvao incident ispred kluba Kasina u Beogradu na Terazijama tokom nastupa Jelene Karleuše.

Mali Cuner se popeo na binu želeći da pleše sa pjevačicom, međutim na njen poziv njemu je prišlo obezbjeđenje Kasine i izvelo ga napolje ispred kluba. Cuner je izveden napolje, nakon čega se autom iz pravca Nušićeve ulice zaletio ka “Kasini” pri čemu je načinjena materijalna šteta na nekoliko objekata.

Kako Kurir nezvanično saznaje, za njim je raspisana potraga zbog sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanja sigurnosti i krivično djelo nasilničko ponašanje.

Na vrh