ZAR objavio spot za pjesmu „Tuga je za zrele“

07.08.2021. 


Grupa ZAR objavila je spot za pjesmu „Tuga je za zrele“ sa aktuelnog albuma „Srce kaže“. Sve je snimljeno u Tešnju na imanju lidera grupe Amira Pilava-Cvaleta, koji je kompoziciju posvetio svojoj supruzi.

Videozapis je režirao Pilav zajedno sa Jasminom Pivićem iz Zenice. U spotu se pojavljuje 60-tak statista iz Tešnja, Zenice, agencije Fashion M, ali i cijelog Zeničko-dobojskog kantona.

– Sve smo snimali na terasi pored mog bazena. Bilo je fantastično. Moram istaći predivnu publiku koja je spotu dala posebnu energiju uz članove benda. Snimanje je predstavljalo jednu divnu ljetnu zabavu, tako da su svi u Tešnju mislili da je riječ o pravom koncertu. Pošto je bilo vruće i snimali smo nekoliko sati, za osvježenje se pobrinula vinarija Pajić iz Brčkog – kaže Amir Pilav, lider ZAR-a, koji dodaje da u septembru planiraju predstaviti videozapis za numeru „Kako si zaslužila“, laganu baladu sa nadolazećeg albuma grupe koji će biti u prodaji do kraja godine.BoljaTuzla.ba


Komentari

Portal BoljaTuzla.ba (u daljem tekstu Redakcija) zadržava pravo moderacije tj. pregleda, brisanja, izmjene i svih drugih mogućih radnji nad komentarima/mišljenjima posjetilaca, u cilju održavanja konstruktivne, kreativne i kulturne diskusije, bez obaveze najavljivanja i/ili ranijeg obrazloženja. Komentari koji vrijeđaju ličnost, porodicu, bilo koje (javne ili privatne) osobe biće izbrisani i/ili izmjenjeni u skladu s Uslovima korištenja portala.

Dobrodošli na boljatuzla.ba

klikni ovdje i

Kaži šta misliš!

Unesite pojam za pretragu, a zatim tipku ENTER!

BoljaTuzla.ba SOC!AL

 

2012 © BoljaTuzla.ba - Sva prava zadržana. Kontakt | Impressum | Uslovi i pravila korištenja.
Stranica je optimizirana za Mozilla Firefox, Google Chrome i Apple Safari web browser. Preuzmite novi web browser!