Zdravlje

Vrhunski biljni supelementi za zdravlje cijele porodice – Jer zdravlje je najvažnije!

Primjena biljaka u terapijske svrhe je tradicionalni koncept poznat više od 3.000 godina.

 

Planeta Zemlja je dom ogromnom broju ljekovitih biljaka od kojih svaka ima posebne karakteristike i svrhu. Nauka je potvrdila postojanje aktivnih supstanci u biljkama važnih za ljudski organizam  zbog čega je mnogim biljnim proizvodima dat status lijeka.

 

Dijetetski biljni suplementi “Creative MD” u kapsulama vraćaju tijelo u stanje prirodne ravnoteže i doprinose jačanju imuniteta kako bi organizam spremno odgovorio na različite “napade”.

 

Naši suplementi su vrhunske kvalitete, brzo djeluju i lako su probavljivi. Proizvode se pod najsavremenijim uslovima i pod strogim nadzorom farmaceutskih stručnjaka s višedecenijskim iskustvima u proizvodnji biljnih suplemenata.

 

“Creative MD” ima u ponudi 100% prirodne suplemente na bazi biljnih ekstrakata koji se mogu uzimati preventivno ili za razne zdravstvene poremećaje i bolesti.

 

Predstavljamo neke proizvode koji će očistiti i štititi  Vaš organizam od patogena i štetnih materija i značajno podići imunitet:

 

  • SLATKI PELIN, ekstrakt u kapsulama, izuzetno uspješno brani organizam od virusa, prehlade, bakterija. Aktivna komponenta slatkog pelina je artemisinin koji čisti organizam od kancerogenih stanica.

 

  • GOĐI BOBICE ili “sretne bobice” su fantastičan izbor za prirodno povećanje energije, mentalne i fizičke sposobnosti, za bolju funkciju mozga.

 

  • LIST MASLINE brani organizam od alergena, virusa, bakterija, jača imunitet i podstiče mršavljenje. Širok je spektar stanja i bolesti na koje list masline djeluje, a čak 125 vrsta patoloških mikroorganizama ne mogu preživjeti djelovanje spojeva iz lista masline.

 

  • ULJE DIVLJEG ORIGANA, poznato kao “prirodni antibiotik”, doprinosi efikasnom čišćenju organa za varenje od patogena. Britanski naučnici su objavili informacije o vrlo snažnom djelovanju divljeg origana na 25 vrsta bakterija, među kojima su Escherichia coli, Candida albicans, Salmonella, Staphylococcus.

 

  • SVETI BOSILJAK ILI TULSI naziva se „kraljem ljekovitog bilja“. Reguliše metabolizam, čisti pluća, učinkovit je u tretiranju bronhitisa i astme, a zbog eteričnih ulja koje sadrži, olakšava disanje. Snažan je dezinficijens usne šupljine jer zacjeljuje upalne procese.

 

  • VALERIJANA prirodno smiruje, opušta i osigurava bolji san. Ne izaziva ovisnost.

 

  • CARDIOMIR je prirodni čistač krvnih sudova koji ujedno snižava visoki krvni pritisak uz pomoć divljeg bijelog luka, ginko bilobe i drugih biljaka.

 

  • DIABETAM je biljni kompleks poznat kao “prirodni inzulin”, s gorkom dinjom, cimetom i drugim sastojcima za regulaciju šećera u krvi.

 

  • PROSTAMIR, sa sjemenkama bundeve, testerastom palmom i drugim biljkama, utiče na normalizaciju funkcije prostate i olakšava urinarne tegobe.

 

  • POTENTX je efikasna prirodna i zdrava formula za jačanje potencije i seksualnog zdravlja muškaraca.

 

100% prirodni suplementi za zdrav i dugovječan život!

 

 

O konceptu “Volim Zdravlje”

Volim zdravlje je koncept nastao s namjerom da se povežemo s istomišljenicima, onima kojima je zdravlje stil života, koji znaju da majka priroda ima rješenje za sva stanja i bolesti, onima koji ne brinu o svom psihofizičkom stanju samo onda kada im bolest pokuca vrata. No, činjenica je da upravo bolest može biti naš najveći saveznik i razlog za “buđenje”, promjene životnih navika i podsticaj na dublje razumijevanje vlastitog postojanja zbog čega i bolest posmatramo kao “dobrog učitelja” posvećenog onima koji žele da uče.

 

Razumijevanje da zdravlje nije samo odsustvo bolesti nego stanje dobrog tjelesnog i psihičkog blagostanja, dobra je polazna osnova za početak adekvatne brige o svom tijelu, umu i duhu.

 

Osnovni zakoni zdravlja poznati su od kada postoji čovjek, a to su: ishrana, tjelovježba, voda, sunčeva svjetlost, svjež zrak, odmor i stanje uma. Ovi zakoni često su zanemareni posljednjih decenija jer nam se nudi i promoviše “instant život”.

Web stranica volimzdravlje.ba na jednom mjestu nudi  prirodne suplemente proizvedene u Bosni i Hercegovini koji će značajno podići Vaš imunitet i pomoći organizmu da se odbrani od posljedica svakodnevnog stresa, patogena, zagađenja uzrokovanih fizičkim, hemijskim ili biološkim faktorima, koji se na kraju manifestuju kao fizička bolest tijela.

 

Moć zdravlja je u našim rukama. Mi biramo! Vaš “Creative MD”

 

Više informacija i o drugim proizvodima možete pronaći na web stranici www.volimzdravlje.ba kao i na Facebook i Instagram profilima: Volim Zdravlje BiH

 

SMS/Viber/WhatsApp : +387 61 645 145

 

 

*** Odricanje od odgovornosti:

Informacije predstavljene u ovom članku nisu medicinski savjet.

Biljni preparati nisu zamjena za medicinsku terapiju i predstavljaju dopunu prehrani.

Na vrh