Zabava

Vjenčali se Hana Huljić i Petar Grašo a evo gdje je bila Danijela

I dok se juče u Splitu odigravalo hrvatsko vjenčanje godine, kada su se Petar Grašo i Hana Huljić jedno drugom zaklinjali na vječnu ljubav, njegova bivša partnerka Danijela Martinović našla se na jednom veoma zanimljivom mjestu…

Javnost na Balkanu i danas priča o takozvanom vjenčanju godine, koje se odigralo juče u Splitu. Pjevač Petar Grašo stao je na ludi kamen sa svojom izabranicom Hanom Huljić, s kojom čeka i bebu, a sudbonosno “da” izgovorili su u Crkvi Svetog Dominika.

Podsetimo, par je imao više kumova: dok je Hani kuma njena prijateljica i pjevačica Domenika Žuvela, Grašu su kumovali legendarni košarkaš Dino Rađaslovenački kuvar Tomaž Kavčić i njegov prijatelj iz djetinjstva Šime.

 

Hana je blistala u pomalo retro vjenčanici, dok je pjevač bio elegantan u crnom odjelu. Mladenci su se, prije samog odlaska u crkvi, fotografisali u jednom hrvatskoj vili, a fotografije su munjevitom brzinom obišle region.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Petar Grašo 🔘 (@petar_graso_fan_page)

Uz to, pojavio se i snimak sretnog para, a u pitanju je trenutak kada su se Petar i Hana prvi put poljubili kao supružnici. Okupljene zvanice, na čelu s Haninim ocem i Petrovim višedecenijskim prijateljem Tončijem Huljićem, pozdravile su ovaj trenutak nježnosti veliki aplauzom.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Petar Grašo 🔘 (@petar_graso_fan_page)

Ipak, mnogi su se pitali kako ovo vjenčanje podnosi Petrova dugogodišnja partnerka, pjevačica Danijela Martinović. Naime, Petar i Danijela bili su u vezi 24 godine, a Grašo je ubrzo nakon raskida uplovio u romansu sa Hanom, dok je svega nekoliko mjeseci kasnije isplivala informacija i da je beba na putu.

 

Kako piše portal zagreb.info, sudbina se tako poigrala da je Danijela juče pevala na jednoj svadbi u Zagrebu! Ona je, prema navodima, bila nasmijana i odlično raspoložena, blistala je u crvenoj haljini, a imala je i važnu poruku za ove mladence:

— Plešite kroz život i šta vas briga za sve, drži ritam i nikom ne daj da ti ukrade to — poručila je Danijela sa smješkom na licu, piše zagreb.info a premosi glossy.rs

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Danijela Martinović (@danijelamartinovicofficial)

 

Na vrh