Business

Vitalis sokovi nagrađuju: Osvoji novi LCD TV

Uskoro nam se bliže novogodišnji praznici kada sve budu u duhu lijepog raspoloženja ali i darivanja dragih osoba.

Tim povodom je domći brend ‘Vitalis sokovi‘ za svoje vjerne potrošače nakon nagradne igre ‘Moje jutro uz Vitalis‘ organizovao drugi krug nagradne igre ‘Moja VITALIS zimska čarolija‘ u kojoj možete uz malo kreativnosti i truda Novu godinu u vašem domu započeti uz novi LCD TV.

I Vi možete već od danas danas do 31. januara 2020 godine uzeti učešće u nagradnoj igri na način da što kreativniji sliku na kojoj je sok ‘Vitalis‘ na temu ‘Zimske čarolije‘ pošaljte u inbox Facebook stranice ‘Vitalis sokovi‘, a nakon što nagradna igra bude zaključena stručni žiri ove bh. kompanije će proglasiti pobjednika/icu ‘Naj fotografije‘.

Vitalis sokove (jabuka, brusnica, multivitalmin, naranča, borovnica i mrkva+naranča) u tetrapak pakiranjima možete pronaći su svim većim trgovinama i marketima.

 

Bony_0001_Vitalis-1-l

Sve pristigle fotografije koje zadovolje kriterij nagradne igre bit će objavljene javno na Facebook stranici ‘Vitalis sokovi‘.

Što vaša fotografija bude kreativnija to su vam veće šanse da osvojite ovu vrijednu nagradu ali i poklon pakete kao utješnu nagradu.

 

zimska carolija

Pravila učešća nagradne igre: Sa jednog Facebook profila moguće je poslati samo jednu fotografiju s kojom učestvujete u nagradnoj igri. Slanjem vaše fotografije vi automatski pristajete na sva pravila učešća koja su određena od strane organizatora. Također, slanjem fotografije odričete se svih autorskih prava na pomenutu fotografiju i potvrđujete da ste vi i samo vi isključivi vlasnik fotografije i da to pravo prenostite na FB stranicu ‘Vitalis sokovi’. Organizator nagradne igre u ovom slučaju ‘Vitalis sokovi’ ima pravo da u budužnosti bez ikakve naknade i potpisa, sve pristigle fofografije koristi u svrhu i s ciljem svoje promocije bez obaveze da navodi ime autora fotografije.

Lajkajte Vitalis sokovi stranicu na Facebooku i pratite sve fotografije koje pristižu i konkurišu za nagradu LCD TV 32”

Na vrh