Eventi

Vikend permakulturnih radionica u Tuzli (26. i 27.april)

U Tuzli će se 26 i 27.aprila održati zanimljiv vikend u suradnji sa udrugom iz Zagreba pod nazivom ZMAG ( Zelena mreža aktivističkih grupa).

– 26.4 od 17:30h Uvod u permakulturu + razmjena sjemena u Američkom kutku u Tuzli

– 27.4. od 10:00 – 11:30h Radionica kompostiranje u stanu ( Klosterska 13)

– 27.4 od 12:00h – 13:30h Radionica ” Napravi svoju prirodnu pastu za zube i dezodorans ( Klosterska 13)

Prijave za radionice i predavanja su otvorene i možete pisati na :

E: sadimo.rastimo@gmail.com

M : 061633007

————————————

ZMAG (Zelena mreža aktivističkih grupa) djeluje u području razvijanja i promoviranja ekoloških znanja i tehnologija te njihova povezivanja s ostalim područjima društvenog života. Znanje okrenuto prema održivosti okoliša i potrebama ljudi nalazi područje djelovanja udruge kroz permakulturnu etiku, principe i dizajn unutar proizvodnje hrane, energetike, graditeljstva te drugih područja održivog življenja.

Udruga ZMAG od 2013. godine djeluje kao jedan od osam Centara znanja za društveni razvoj u Republici Hrvatskoj – održivo življenje i razvoj permakulture. Iza nas je preko 70 uspješno provedenih projekata. Udruga je sa svojim edukativnim centrom Reciklirano imanje, u selu Vukomerić, prepoznata u zajednici i društvu kao jedan od aktera koji predano i kontinuirano djeluje na području održivog razvoja, te kao prostor učenja i istraživanja, primjene novih ekoloških tehnologija i održivog dizajna, dobre ekonomije i poduzetništva.

Na vrh