Business

Veš opran za 15 minuta – Moguće je!

E dragi moji, moram sa vama ovo da podijelim …

Svaki dan vozeći se sa posla kući na umu mi je uvijek isto pitanje: – Kako sve stići na vrijeme? Vozeći se u glavi „već slažem planove“.

 

Prvo do marketa, pa onda po djecu, sinoć sam spremila ručak za danas, znači samo podgrijati … al’ veš. E tu uvijek zastanem i počnem sa novim rasporedom, jer dok ga razdvojim, stavim na pranje, prostrem iz mašine … Kako god, uvijek mi se to nekako teško uklapa u bilo kakav raspored koji napravim …

 

… i tako je bilo sve do neki dan. Na kafi sa djevojkama iz kancelarije jedna je spomenula da je vidjela reklamu za veš mašinu koja opere veš za 15 minuta. Iskreno mislila sam da to spada u domen naučne fantastike pa i nisam ispočetka tome pridavala neku važnost. Međutim, malo me je i zaintrigiralo pa sam istažila po internetu. I stvarno postoji veš mašina koja opere rublje za 15 minuta.

 

Možete li zamisliti moju sreću kada sam to otkrila 😊

Radi se o par modela VOX veš mašina i odmah sam potražila gdje se prodaju kod nas.

 

Tako sam saznala za Tehnix Shop, nazvala ih, Emir momak sa druge strane mi je pojasnio više detalja o samoj mašini, tako da sam saznala da ima i mogućnost odloženog starta od 23 sata. Znači sve „napakuješ“ i naviješ kada će da se upali i opere veš.

 

Mojoj sreći nije bilo kraja kada su mi još pojasnili da oni svu robu daju i na rate do 24 mjeseca, tako da sam odmah pokupila „onog svog“ i odjurila do Tehnix Shopa. On je u Tuzli zgrada prije Medrese na Ircu, jako ljubazni i profesionalni.

 

I sad … dođem sa posla, a veš me čeka, opran u mašini, samo da ga prostrem … a Emir mi reče da imaju i VOX slušilice rublja, tako da upravo sad o tome razmišljam …

 

 

 

Na vrh