Horoskop

VELIKI HOROSKOP – Šta su vam zvijezde planirale u decembru?

Sedmični horoskop od 23.1. do 29.1.2023.

OVAN – MJESEČNI HOROSKOP

Prosinac (Decembar) 2023.

Spontano lutanje, zabavljanje i uživancija s društvom bit će obilježja ovog mjeseca. Bit ćete voljeni na pomalo neobičan način, a vjerojatno je i obratno. U poslu ćete kombinirati ozbiljnost i neozbiljnost što će katkada zbunjivati vaše kolege. Pazite da vam se ne potkradu greške u poslovanju. Držite se pravila.


BIK – MJESEČNI HOROSKOP

Prosinac (Decembar) 2023.

Možete očekivati zahtjevan mjesec u svakom pogledu. Neke planete poredat će se tako da stalno treba biti budan. Bit će prilika, ali i streesova. Usredotočite se i ne idite glavom kroz zid. Ono što sad ne možete, možda ćete moći kasnije. Dobri su vam prijatelji, a u ljubavi su moguća prava iznenađenja.


BLIZANCI – MJESEČNI HOROSKOP

Prosinac (Decembar) 2023.

Nekima će se činiti da dižu utege u privatnom životu. Nije baš tako, ali ključ ljubavi ovaj je mjesec u ruakam druge strane. Zato joj ponekad popustite. Kompromisi će biti potrebni i u poslu. Novi ugovori bit će prema željama i mjeri drugih, a na vama je da se prilagođavate najbolje kako znate. Možete vi to.


RAK – MJESEČNI HOROSKOP

Prosinac (Decembar) 2023.

Pred vama je mjesec u kom će se vjerojatno stvoriti jedna veća poslovna prilika koja će od vas zahtijevati pojačan angažman. U mnogima će se probuditi ambicije, ali će im nedostajati energije. Potrebno se savršeno organizirati, a vi to znate. Privatni život vrtjet će vam se oko vaših dragih prijatelja.

… nastavak na slijedećoj stranici …

Stranice: 1 2 3

Na vrh