Kult(ura)

Već drugi mjesec motivacijska knjiga „Sretna žena“ najtraženiji naslov u online knjižari Knjiga.ba

Izgleda da je ovo „sumorno vrijeme jeseni“ potaklo vas, da motivaciju potražite u knjigama. Tako je već drugi mjesec najtraženiji naslov u našoj knjižari motivacijska knjiga „Sretna žena“ autorice Alme Taletović. Knjiga Sretna žena je motivacijski vodič za svaku ženu koja želi da radi na sebi i da živi sretnije. Predstavlja spoj popularne psihologije, nauke i vjere i nastavka se na prethodnu knjigu Sretni ljudi, s tim što aktuelizira tematiku koja čini sastavni život svake žene, te daje konkretne odgovore na pitanja.

Naša top lista najtraženijih naslova za mjesec oktobar izgleda ovako:

  1. Sretna žena
  2. Koraci (Frenkie)
  3. Bogati otac, siromašni otac
  4. Menschen A1.1 – Kursbuch mit DVD-ROM
  5. Pazi kojeg vuka hraniš
  6. 48 zakona moći
  7. Menschen A1.1 – Arbeitsbuch mit DVD-ROM
  8. Sarajevski John Doe
  9. PTSP Spomenar
  10. Kroz karavakat

PREPORUČUJEMO …

pazi_kojeg_vuka_hranis

Dr Kenan Crnkić – Pazi kojeg vuka hraniš

Knjiga je napisana jednostavnim jezikom, prepuna je pozitivnih i korisnih savjeta koji proizvode specifičan oblik instant motivacije, koji će Vas navesti da je pročitate u jednom dahu, ali i da joj se uvijek iznova sa zadovoljstvom vraćate, pronalazeći uvijek i iznova na njenim stranicama iz različitih uglova, odgovore na najvažnije od svih pitanja.

Brilijantne i neobične priče koje se lako pamte i prepričavaju, sjajan početak koji će Vas zainteresovati i efektan kraj koji će Vas natjerati na razmišljanje dugo nakon što završite sa čitanjem samo su neki od razloga zašto ovu knjigu jednostavno nije moguće ispustiti iz ruku i zašto ćete poželjeti da je poklonite i drugima iskreno i od srca.

48_zakona_moci

Robert Grin – 48 zakona moći

Ova nemoralna, prevrtljiva, nemilosrdna, podređujuća i prodorna knjiga destilira tri hiljade godina historije moći u 48 brutalnih i veoma jasno objašnjenih zakona. Ovdje ćete naći sve one ljude koji su se tokom historije u svojim razmišljanjima dotakli teme moći. Neki zakoni nas uče o skromnosti, neki o tajnovitosti, dok nas neki upućuju na beskompromisni oportunizam, ali nezavisno od naših moralnih primjedbi za koje se nadamo da ćete stvoriti čitanjem, ovi zakoni su u potpunosti realni i uočljivi u našoj svakodnevici. Cilj objavljivanja ovog djela nije u tome da prikažemo način sticanja moći, već upravo suprotno, da prepoznamo tuđe pokušaje ovladavanja našom svakodnevnicom.

Za još više zanimljivih naslova posjetite našu knjižaru na adresi Knjiga.ba

Na vrh