Eventi

Uskoro 500. izvođenje stand up komedije „MADE IN BOSNIA” – Stand Up Comedy Made In Bosnia na još jednoj regionalnoj turneji

Stand Up Comedy Made In Bosnia, koju su prije pet godina prvi put izveli bh. komičari Filip Andronik i Hazim Mujčinović, uskoro će doživjeti svoje petstoto izvođenje.

 PB282699a

Stand up Comedy Made in Bosnia je priča Bosanaca o Bosancima, a koju je do sada gledala publika u Crnoj Gori, Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji, Austriji i Bosni i Hercegovini.

 stand-up-comedy-made-in-bosnia-KVADRAT

Komičarski dvojac ove hit stand up komedije, Filip i Hazim su od vlastitih stand up materijala napravili iskorak i povezali u jedan cjelovečernji show u kojem publika nerijetko uživa i po dva i po sata.

Hazim Mujčinović je bh. glumac i voditelj, kojem je stand up komedija došla kao nadogradnja u profesionalnom opredjeljenju, dok je Filip Andronik je bh. strip crtač, koji je svoje strip likove oživio na sceni kroz stand up komediju. Originalan muzički dio ovog showa uradio je i poklonio Edo Maajka, što u konačnici ovo scensko prikazanje čini 100% bosanskim proizvodom.

PB283388

Najkomičnije detalje o Bosancima, javnom prijevozu, utakmicama, reprezentacijama, navijačima, ljubavi, o bebama, djeci, filmovima, žensko – muškim odnosima … uskoro će, tačnije od 22.02. do 13.03.2019. godine, imati priliku da gleda i publika u Karlovcu, Zagrebu, Beču,  Novom Sadu, Zrenjaninu, Osijeku, Sisku, Rijeci, Konavlima, Ljubljani, Mariboru, Sarajevu, Bihaću, Kumanovu i Skoplju.

Termine nastupa možete pronaći na facebook stranicama:

https://www.facebook.com/StandUpComedy.MadeInBosnia/

https://www.facebook.com/HazimMujcinovic.StandUpComedy/

ili na Instagram profilima:

https://www.instagram.com/standupmadeinbosnia/

https://www.instagram.com/hazim.mujcinovic/

https://www.instagram.com/andronikfilip/

Na vrh