Eventi

Urnebesna komedija „Zašto i kako ubiti muža“ 18.maja u BKCu Tuzla

Hit predstava koja je u regionu do sada doživjela već preko stotinu izvođenja, stiže u Tuzlu 18.maja.

Maestralne izvedbe glumaca Nataše Aksentijević i Peđe Damnjanovića će vas nasmijati „do suza“, jer su u pitanju situacije u kojima ste se i vi do sada sigurno našli.

Pokušali smo od glumice Nataše Aksentijević da saznamo da li je ona neki od savjeta iz predstave možda pokušala da primjeni u svom životu …

Muškarci se s ovom pričom nose prilično hrabro, a žene su u početku obično stidljive i opuštaju se tek kad počnu da iznose svoje prijedloge – priča Aksentijevićeva i dodaje da je i na ličnom primjeru pokušala da primjeni savjete koje ovaj komad nudi. – Insistiram na onom najvažnijem, a to je pronalaženje ljubavi u sebi. Jer ljubav mora da pobijedi. Sa muževima se teško živi, ali bez njih još je teže.

 

Pedja-i-Natasa-foto-Adam-Radosavljevic-1-770x1338

“Zašto i kako ubiti muža” je namijenjena svima, jer je tema o kojoj govori svevremena i interesantna različitim generacijama. Činjenica je da 80 procenata naše publike čine dame, ali pozivamo i muškarce da se upoznaju sa ovom pričom i shvate da treba da volimo svoje supruge u kakvom god da su raspoloženju, jer jedni bez drugih ne možemo – rekao nam je Peđa Damnjanović, glumac u ovoj predstavi.

O popularnosti ove predstave možda najbolje govori podatak da uskoro počinje snimanje i TV serije po motivima ove komedije a sa Natašom i Peđom kao glavnim glumcima.

Predstavu koju je režirao Rade Vukotić publika će moći pogledati u velikoj sali BKC-a Tuzla.

Zašto i kako ubiti muža

Subota 18.maj 2019 g. od 20h – BKC Tuzla

Prodajna mjesta: CD shop „Sejo&Vili“, biletarnica BKC Tuzla i recepcija restorana Royal.

Na vrh