Zabava

Ulaznice za Rammstein od danas u prodaji – fan pit (FeuerZone) rasprodat za samo dva sata!

Interesovanje fanova nezapamćeno, regular ulaznica ima još malo!

Trenutak koji su fanovi čekali više od decenije, konačno je došao!

Ulaznice za Rammstein danas su puštene u prodaju, a fan pit (FeuerZone) već je RASPRODAT!

Regular ulaznice prodaju se nevjerovatnom brzinom, a ogromni redovi na prodajnim mjestima ukazuju da će se koncert, koji je zakazan za 24. maj slijedeće godine, rasprodati u rekordnom roku!

Fanovi su, kako bi sa sigurnošću obezbijedili svoje ulaznice, već od ranih jutarnjih časova formirali redove ispred Doma Omladine, Štark Arene i u TC Rajićeva. Veliki broj njih došao je iz inostranstva, budući da se jedino Beograd, od svih gradova regiona, našao na spisku za evropsku Stadion turneju 2024.

Ogroman broj obožavalaca je već osigurao svoje mesto na ovom epskom spektaklu putem sajta efinity.rs i mobilne aplikacije eFinity, a uslijed ogromnog interesovanja fanova iz čitavog svijeta, u jednom momentu pomenuti servisi bili su „srušeni“!

foto: JensKoch

Koncert koji mnogi nazivaju najvećim muzičkim događajem ikada viđenim, obećava neponovljivo iskustvo, puno vatre, strasti i sirove energije uz ikonične hitove jednog od najvećih bendova ikada na svjetskoj muzičkoj sceni i to u godini kada Rammstein obilježava 30 godina svog postojanja!

Do ulazica je moguće doći online – putem sajta i aplikacije eFinity, kao i na eFinity prodajnim mjestima – blagajnama Doma Omladine, Štark Arene i u TC Rajićeva (I sprat).

Na vrh