Business

UGOSTITELJI – PROCOM donosi rješenje za vaše probleme

Možda je ovaj sam naslov malo i optimističan, ali s druge strane svakako je i opravdan jer PROCOM rješenja uveliko olakšavaju život vlasnicima ugostiteljskih (ali i svih drugih poslovih) objekata.

O čemu se zapravo tu radi?

Po najnovijem istraživanju koje je rađeno u našem susjedstvu na uzorku od više od 1.000 vlasnika različitih tipova ugostiteljskih objekata, kao treći problem koji ih najviše muči u njihovom poslovanju navedena  je „Efikasnost poslovanja“. Prva dva razloga su njihovi uposlenici i sama marketing promocija njihovog HoReCa biznisa. Rješenja koja nudi PROCOM direktno su usmjerena da poboljšaju efikasnost vašeg poslovanja, a indirektno i te kako utiču i na ova prva dva razloga „nezadovoljstva“ vlasnika HoReCa biznisa.

pos

Rješenje koje vam nudi PROCOM objedinjeno je u jednom sistemu pod imenom iSustav (modul za ugostiteljstvo) koji omogućava kompletno računarsko vođenje ugostiteljskog objekta. Bilo da se radi o malim kafićima sa samo jednom kasom, restoranima sa nekoliko kasa i POS pisača (kuhinja, šank, coctail bar…) ili pak lancu lokala na dislociranim lokacijama, programski paket se prilagođava vašem poslovanju a ne vaše poslovanje programu.

Sam iSustav podijeljen je u više komponenti koje mogu da rade nezavisno jedna od druge ali isto tako savršeno se nadopunjuju i uklapaju u jedan sistem.

modul za ugostiteljstvo

Centralni dio sistema koristi se za obavljanje knjigovodstvenih i administrativnih poslova vezanih uz ugostiteljski objekat. Osnovni i prodajni artikli, normativi, primanje robe, kalkulacije, razduživanje prodane robe, administracija konobara, materijalna, financijski i porezni izvještaji, prodaja robe, izdavanje i naplata računa, obračun prometa konobara, ispisi prometa po prodanim artiklima, automatsko definisanje radnih smjena, automatski ispis narudžbi … samo su dio iSustava. Više o samom iSustavu i svim njegovim dijelovima možete saznati ukoliko posjetite www.procom.ba, a možete i zakazati ličnu prezentaciju ukoliko nas pozovete na broj 035/ 363 991.

Ipak kažu da je najbolja preporuka zadovoljni korisnik, a iSustav je u kratkom vremenskom periodu postao neizostavan dio uspješnog poslovanja i naših slijedećih poslovih partnera: Hotel Dubrovnik/Zenica, Hotel Vidović/Banja Luka, Hotel Pahuljica/Vlašić, Hotel Europa/Odžak, Lanac restorana Salčinović /Zenica, Hotel Sunce/Vlašić, Hotel Mogorjelo/Čapljina, Hotel Central/Vitez, Etno selo Herceg /Međugorje, Hotel Vila-Regina/Međugorje, Restoran Saranda/Tuzla, Restoran Sarajka/Lukavac, Restoran Zdrava voda/Jablanica … samo su neki od njih.

Za vlasnike HotelaSPA & Wellness centara razvili smo i posebne module koji su upravo prilagođeni tim djelatnostima.

iSustav je integrisan za rad sa najkvaliteijim mobilnim POS sistemima, pa pogledajte kako to izgleda samo jedan segment ovog sistema u radu sa Posiflex mobilnim POS terminalima …

*** Kompanija PROCOM d.o.o osnovana je 1996. godine sa primarnom djelatnošću na poljima informacionih tehnologija. Više o nama i o tome kako da unaprijedite svoje poslovanje možete saznati ukoliko posjetite www.procom.ba

Na vrh