Business

U ponedjeljak u Privrednoj komori: Promocija programa podrške federalnih ministarstava privredi Federacije BiH u Tuzlanskom kantonu

Privredna/Gospodarska komora Federacije BiH u saradnji sa Kantonalnom privrednom komorom Tuzla poziva Vas na prezentaciju: Promocija programa podrške federalnih ministarstava privredi Federacije BiH u Tuzlanskom kantonu.

 

Prezentacija će biti održana u ponedeljak, 10. jula sa početkom u 10,oo sati, u velikoj sali Kantonalne privredne komore Tuzla, Trg slobode b.b., Tuzla

 

Cilj prezentacije je informisati privredna društva o programima za podršku razvoja privrede Federalnog ministarstva energije, rudarstva i industrije, Federalnog ministartva poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva, Federalnog ministarstva razvoja, poduzetništva i obrta, Union banke d.d. Sarajevo i Razvojne banke Federacije BiH.

 

Imajući u vidu značaj programa pozivamo sve zainteresovane privredne subjekte da prisustvuju prezentaciji i dođu do korisnih informacija.

 

Uvjereni smo da će prezentacija ministarstava te banaka preko kojih se realiziraju pojedini programi biti korisni privrednim društvima Tuzlanskog kantona. 

 

U nadi da ćete pronaći vremena, prisustvovati navedenom događaju i o svemu izvijestiti   javnost,  srdačno vas pozdravljamo!!!

Na vrh