Eventi

U NEDJELJU U VINOTECI MADEIRA: Modna revija ”Hram Glamura” Svjetlane Vuković Cece

U nedjelju 17.11.2019 godine sa početkom u 20:00 sati, u Vinoteci Madeira (Hotel Tuzla) u Tuzli održat će se godišnja revija Svjetlane Vuković – Cece sa gostima.
Hram Glamura kako nosi naziv ovogodišnje revije, nešto je potpuno drugačije nego što je inače viđeno na modnim revijama poznate kreatorke iz Tuzle obećavaju iz menadžmenta i organizacije.
Organizator ovog događaja Samir Rich ujedno se zahvalio i svim medijima koji su podržali projekat ali i partnerima koji su pomogli da se revija održi.
Moram se zahvaliti Vinoteci Madeira na domaćinstvu i prijateljstvu, kao također i Sar Light-u iz Tuzle koji će se potruditi da svjetlosna i audio oprema podigne sve na jedan veliki nivo. Tu su naši i frizerski saloni ”Zo&Em” i frizerski salon ”Mery”. Naravno i Butik ”Tip-Top” kao i Salon vjenčanica i opreme za vjenčanja ”Glamour AD Tuzla. Naravno i svim našim dragim portalima i medijima koji su svaki put tu uz nas – ističe Samir Rich organizator modnog događaja.
Nije nam otkrio kome se pravi specijalna i skupocjena kruna ali ističe da će gošće biti dvije kraljice i to svaka u svom poslu. Pa ostaje da se vidi o kome i čemu se zapravo radi.
Rezervacija je obavezna zbog ograničenosti mjesta, a cijene pića su po standardnom cjenovniku vinoteke.
Na vrh