Tuzla

U nedjelju 6. Tuzlanski Bingo maraton – Izađimo na ulice i pozdravimo takmičare

Služba za komunalne poslove, izgradnju i poslove mjesnih zajednica grada Tuzle i SRD „Maratonac“ obavještavaju građane da će se zbog održavanja 6. tuzlanskog Bingo maratona doći do potpune obustave saobraćaja na relaciji Skver – VI bosanska -Tušanj -Bukinje i Lipnica u ulicama:

Kojšino (od br. 1 do br. 25), VI Bosanske brigade, Meše Selimovića, Rudarska (od stadiona Tušanj do Irca), XVIII Hrvatske brigade, Bukinjska, ul. 21. decembra, Blaža Josića i Proleterskih brigada.

 

Od 8.30h početi da se zatvaraju ulice na kojima se trči (od Skvera do Lipnice), a od devet sati će doći do potpune obustve saobraćaja za pojedine ulice (Paša Bunar, Mandići i Batva jer one direktno ‘izlaze na trasu staze’).

Do potpune obustave saobraćaja dolazi na relaciji Skver – VI bosanska -Tušanj-Bukinje i Lipnica, odnosno u ulicama:

Kojšino (od br. 1 do br. 25), VI Bosanske brigade, Meše Selimovića, Rudarska (od stadiona Tušanj do Irca), XVIII Hrvatske brigade, Bukinjska, ul. 21. decembra, Blaža Josića i Proleterskih brigada.

Za vrijeme trke saobraćaj će biti regulisan od strane pripadnika MUP-a Tuzla i redara Organizatora.

Mole se građani da u nedelju 30.10.2021. u periodu od 9-15h koriste alternativne putne pravce i da poštuju upute, te da izađu na ulice i pozdrave trkače.

 

Komentari
Na vrh