Sport

U FEEL GOOD FITNESS STUDIU: Škola boksa za djecu i rekrativce – Upis je u toku

Fitness studio Feel Good koji se nalazi u Tržnom centru u Skojevskoj od ove jeseni nudi i školu boksa za djecu uzrasta od 8 do 18 godina i rekreativce.

Današnjim načinom života, pod uticajem suvremene tehnologije, čovjek polako zapostavlja svoje psihofizičke sposobnosti, a time i zdravlje. Ciljana tjelesna aktivnost, uz kretanje, neosporno je znakovita u zaštiti zdravlja. Stoga ako ste se zasitili starih i dosadnih fitness treninga te ste u potrazi za dinamičnim ali i zabavnim sportom, kojim ćete svoje tijelo dovesti u savršenu formu, imamo rješenje za vas, a krije se u boksu.

U Fitness studiju Feel Good od ove jeseni počinje i škola boksa za dječake i djevojčice od 8 do 18 godina ali i za sve one koji žele rekreativno probati vještine ovog sporta koji nudi razvoj opće kondicije i kordinacije, brzinu pokreta, motorički i socijalni razvoj za mlade ( upoznavanje sa boksom kao sportom kroz prijateljstvo i druženje)

feel good boks 2

Treninge nove škole boksa vodi stručni i licencirani trener Huso Mustafić koji je nedavno sa svoja dva takmičara osvojio i državno prvenstvo u boksu. 

 

Treninzi:

Ponedjeljak – srijeda – subota od 14:00 sati…

Svi treninzi se održavaju u prostorijama Fitness Studia Feel Good koji se nalazi u Skojevskoj 15, (Stari Tržni centar – zadnji sprat)

 

Više informacija možete dobiti na recepciji u teretani Fitness studio Feel Good ili na broj telefona trenera Huse Mustafića TEL: 061423181

Na vrh