Tuzlanski pozorišni dani 2019: Danas mjuzikl za djecu ”Pepeljuga”

24.11.2019. - 13:50 


U okviru manifestacije Tuzlanski pozorišni dani 2019 danas u 12 sati na sceni Narodnog pozorišta Tuzla bit će izveden mjuzikl za djecu ”Pepeljuga” koji će izvesti glumci Gradskog kazališta ”Joza Ivakić” iz Vinkovaca.

Manifestacija Tuzlanski pozorišni dani 2019 počela je 19. novembra i trajat će do 29. ovog mjeseca.

Na daskama koje život znače, u okviru Tuzlanskih pozorišnih dana 2019 bit će ukupno izvedeno 12 predstava, pozorišta iz BiH, Srbije, Hrvatske i Mađarske. Predstave se izvode u sali Narodnog pozorišta Tuzla.BoljaTuzla.ba (članak poslao čitatelj) - Stavovi izneseni u ovom članku ne predstavljaju stavove portala BoljaTuzla.ba. BoljaTuzla.ba ne garantuje njihovu tačnost ili potpunost. Svi korisnici portala su saglasni sa činjenicom da lično snose svaki rizik vezan za pristup i korištenje sadržaja ove web stranice. BoljaTuzla.ba isključuje svoju odgovornost za svaku direktnu i/ili indirektnu štetu nastalu ili koja bi mogla proizaći iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja portala , kao i za bilo kakvu pogrešku ili propust u sadržaju ovog web portala.


Komentari

Portal BoljaTuzla.ba (u daljem tekstu Redakcija) zadržava pravo moderacije tj. pregleda, brisanja, izmjene i svih drugih mogućih radnji nad komentarima/mišljenjima posjetilaca, u cilju održavanja konstruktivne, kreativne i kulturne diskusije, bez obaveze najavljivanja i/ili ranijeg obrazloženja. Komentari koji vrijeđaju ličnost, porodicu, bilo koje (javne ili privatne) osobe biće izbrisani i/ili izmjenjeni u skladu s Uslovima korištenja portala.

Dobrodošli na boljatuzla.ba

klikni ovdje i

Kaži šta misliš!

Unesite pojam za pretragu, a zatim tipku ENTER!

BoljaTuzla.ba SOC!AL

 

2012 © BoljaTuzla.ba - Sva prava zadržana. Kontakt | Impressum | Uslovi i pravila korištenja.
Stranica je optimizirana za Mozilla Firefox, Google Chrome i Apple Safari web browser. Preuzmite novi web browser!