Eventi

Tuzlanski BKC Klub pokreće sezonu stand up večeri – Lagani Zagrebački Stand Up!

Prije desetak godina regiju je zahvatila euforija i era smijeha. Na balkansko poluostrvo stigao je pravac stand up komedije. Naši susjedi su zajedno sa Slovencima uhvatili se u kolo i prošli u EU. Šalimo se, nisu zbog stand up komedije, ali su doprinijeli da Hrvati imaju veselije večeri i tako već deset i kusur godina iz noći u noć, baš kako će se veselo i nasmijano družiti sa Tuzlacima u BKC Klubu u subotu 27.januara u 20 sati kroz LAGANI ZAGREBAČKI Stand Up Comedy.

 

Vidimo se, smijemo se i uživamo u BKC Klubu 27. januara od 20 sati u odlične komičare koji dolaze iz Zagreba.

 

‘Imenjaci’ Tihomir i Zvonimir su ‘Ubojita kombinacija’ koju je sigurno svatko već ‘čuo’ ili imao priliku susresti u izvjesnim situacijama.

 

Tihomir Paravina

Koriste standup komediju kao odličan ispušni ventil.

 

Dvojica komičara iz Zagreba nakon niza samostalnih nastupa odlučili su napraviti zajednički show pod imenom ‘Ubojita kombinacija’ kako bi na pozornici progovorili o situacijama koje nas sve muče.

 

S takozvanim toaletnim humorom publika sevoli poistovjetiti, iako to nerado priznaje. Ni ostale prostorije u kući nisu im strane.

Zvonko Kožić

 

Čujemo se!

 

Nakon Laganog zagrebačkog stand upa, u februaru mjesecu BKC Klub nastavlja sa odličnim večerima stand up komedije, a uskoro slijedi i kompletan program za zimsko- proljetni dio stand up sezone u BKC Klubu.

Na vrh