Aktuelno

Tuzlake oduševila „Šetnja uz MOZAIK“

Mnogobrojni građani Tuzle ali i okolnih mjesta, odlučili su sinoć da prošetaju uz MOZAIK u jedinstvenom uličnom performansu koga je osmislila ekipa ovoga lanca ugostiteljskih objekata.

Klovnovi, glumci, muzičari, ulični crtači, ekipa za izradu tetovaža i više od 5.000 poklona koji su podjeljeni posjetiocima, oduševili su sve.

Oduševljen je bio i Edin Jahić iz Turističke zajednice grada Tuzla: – Ovo je upravo ono što treba našem Gradu. Hvala MOZAIKu što je sa svojim objektima i ovakvim dešavanjima, ovo centralno gradsko jezgro ponovo učinio i zanimljivim i atraktivnim za posjetioce, dodao je on.

Zadovoljstvo nisu krili ni sami organizatori : – Ovo je već postala tradicionalna manifestacija koju priređujemo svake godine za naše sugrađane. Kao društveno odgovorna kompanija uz bogat zabavni program, zajedno sa našim poslovnim partnerima i sponzorima, podijelili smo oko 5.000 poklona našim sugrađanima. Napravili smo veliku zabavu za građane Tuzle i njihovu djecu, rekao je vlasnik lanca ugostiteljskih objekata MOZAIK Besnik Ismalili te dodao: Zahvaljujući odgovornom radu menadžmenta i našim uposlenicima, koji rade po najvećim standardima ugostiteljstva, postali smo za kratko vrijeme prepoznatljiv ugostiteljski brend u Tuzli.

Ovo je ujedno i bila najava velike nagradne igre koju pokeće MOZAIK „10 za 10.000“, a u kojoj je će slaveći svojih 10.000 pratilaca na društvenim mrežama bogato nagraditi svoje najvjernije konzumente.

 

Na vrh