Kult(ura)

Tuzla: Koncert grupe Bombaj štampa 12.decembra na Trgu slobode

“Zimski grad“ u velikom stilu bit će otvoren 12.decembra na Trgu slobode u Tuzli u 19:30 sati koncertom grupe Bombaj štampa, dok će kao predgrupa nastupiti tuzlanski bend Show program.

Sve do 07. januara 2020. godine posjetioci Trga slobode će moći uživati u bogatoj gastronomskoj ponudi i koncertima regionalnih zvijezda i lokalnih bendova koji će biti organizovani svake večeri.

Riječ je o manifestaciji koju je prema procjenama organizatora prošle godine posjetilo oko 100.000 posjetitelja.

Atmosferu na Trgu slobode već je upotpunila velika svijetleća fontana visine pet i prečnika četiri i po metra, kao i velika novogodišnja jelka.

˝I ove godine za vas pravimo najveću zabavu na otvorenom. Veliko otvaranje Zimskog Grada Tuzla je 12. decembra od 19:00 sati na Trgu slobode. Zabava će trajati sve do 7. januara 2020., a najveći i najljepši trg u BiH pretvorit ćemo u klub na otvorenom kao što se to radi u svim većim gradovima Evrope. Zabavljat će vas popularne muzičke zvijezde…a tu je i bogata gastro ponuda: poznate fritule, kuhano vino različitih aroma, sirevi, roštilj, domaći proizvodi˝ – saopštili su organizatori.

Na vrh