TUZLA – Gest vrijedan pažnje: Poklonio radniku automobil za 25. godina rada u firmi

13.04.2021. 


Iskreno i nemamo baš priliku da pišemo o ovakvim stvarima kod nas. U opštoj klimi sivila i negativnih vijesti, vijest poput ove vam daje nade da postoji ipak neko bolje sutra za sve nas.

Mirza Brajlović vlasnik jedne od najpopularnijih i po najboljih (ovo iz ličnog iskustva) tuzlanskih mesnica “Brajlović”, povodom mjeseca Ramazana, a zapravo kao znak zahvalnosti, poklonio je za 25. godina rada u firmi svom uposleniku Rasudinu Muhiću automobil, Golf V. Priznajte vijest koju baš i ne čujete svaki dan … pogotovo kada je BiH u pitanju.

Kada smo Mirzu nazvali i upitali šta je zapravo razlog ovome gestu, rekao nam je da mu je jedino žao što to nije bio u prilici učiniti i ranije. I još smo saznali da se na ovome ne završavaju dobra djela kod njih, nego da upravo pripremaju iznenađenje i za svoju najstariju uposlenicu.

Mirza hvala ti u ime svih nas, a Rasudinu želimo mnogo sretno pređenih kilometara :)BoljaTuzla.ba


Komentari

Portal BoljaTuzla.ba (u daljem tekstu Redakcija) zadržava pravo moderacije tj. pregleda, brisanja, izmjene i svih drugih mogućih radnji nad komentarima/mišljenjima posjetilaca, u cilju održavanja konstruktivne, kreativne i kulturne diskusije, bez obaveze najavljivanja i/ili ranijeg obrazloženja. Komentari koji vrijeđaju ličnost, porodicu, bilo koje (javne ili privatne) osobe biće izbrisani i/ili izmjenjeni u skladu s Uslovima korištenja portala.

Dobrodošli na boljatuzla.ba

klikni ovdje i

Kaži šta misliš!

Unesite pojam za pretragu, a zatim tipku ENTER!

BoljaTuzla.ba SOC!AL

 

2012 © BoljaTuzla.ba - Sva prava zadržana. Kontakt | Impressum | Uslovi i pravila korištenja.
Stranica je optimizirana za Mozilla Firefox, Google Chrome i Apple Safari web browser. Preuzmite novi web browser!