Zabava

Trijumf INFLUENSERKE

Sinoć je na sceni Cinemas kluba Sloga Sarajevo premijerno odigrana predstava „Influenserka” koju glumi Ivana Vojinović a režiju i tekst potpisuje Admir Crvčanin. Ovaj dvojac je uspio da noćni klub pretvori u pravu pozorišnu scenu i da društvne mreže prevedu na jedan pozorišni jezik.
Ivana Vojinović je maestralno odigrala svoju ulogu držeći pažnju publike svih sat i po vremena. Možda bi predstava trajala i kraće da je nisu povremeno prekidale ovacije publike koja je salu ispunila do poslednjeg mjesta.
Kroz svoj lik influenserke, Ivana nam je na jedan humorističan način predstavila sve ono što se događa iza „pametnih” telefona  pričajući priču naše svakodnevnice prozet likovima i situacijama koje viđamo u stvarnog životu. Njena influenserka je slatka, dopadljiva, zabavna i ono što je najvažnije ima poentu.
Da bi ste vidjeli u čemu zaista poenta moraćete ipak otići uživo da je pogledate. Ono što nas posebno raduje je informacija da bi pozorišni četvrtak u Slogi mogao postati redovan te bi tako naš grad postao bogatiji za još jednu pozorišnu scenu.
Na vrh