Business

TREBATE POSAO – Pizzerija Pizza Cut traži osoblje za rad

Oglas za posao – Pizza Cut Tuzla

Pizzerija Pizza Cut traži osoblje za rad na više pozicija u našem restoranu u Tc Sjenjak. Tražimo kandidate s radnim iskustvom i strašću za pripremu vrhunske hrane i pružanje izvrsne usluge našim gostima.

Pozicije:

Kuhar (više izvršilaca)
Konobar (više izvršilaca)
Dostavljač (više izvršilaca)
Kuhar: Tražimo kandidate s iskustvom u pripremi pizze, tjestenine i drugih jela. Odgovornosti uključuju pripremu sastojaka, kuhanje, pečenje i dekoriranje jela, održavanje kuhinjske opreme te poštivanje higijenskih standarda.

Konobar: Tražimo kandidate s iskustvom u pružanju usluge u ugostiteljstvu. Odgovornosti uključuju pozdravljanje gostiju, preporučivanje jela i pića, uzimanje narudžbi, posluživanje hrane i pića te održavanje čistoće restorana.

Dostavljač: Tražimo kandidate s iskustvom u dostavi hrane. Odgovornosti uključuju preuzimanje narudžbi, pripremu hrane za dostavu, dostavu hrane učinkovitim i sigurnim putem te rukovanje novcem.

Molimo zainteresirane kandidate da nas kontaktiraju osobno u našem restoranu Pizza Cut na adresi 15 Maj bb, Tc Sjenjak ili telefonom na broj 035 256 488.

 

Radujemo se vašem dolasku i zajedničkom radu!

Na vrh