Business

Trebate posao ili tražite uposlenike – trazimposao.ba je pravo mjesto za vas

U vrijeme kada se sve teže dolazi do potrebnih kvalitetnih i kvalifikovanih uposlenika ali i kada uposlenici iz mnoštva ponuda trebaju odabrati onu pravu, platforma trazimposao.ba nastoji da objedini ova dva zahtjeva i da bude na usluzi i poslodavcima i potencijalnim uposlenicima.

 

Platforma trazimposao.ba sastoji se od tri vezana dijela (Website, Facebook poslovne stranice i Business Instagram profila), a vi imate priliku da, bez obzira da li tražite ili nudite posao, dobijete svoj prostor na njima i to potpuno besplatno.

 

Sa dnevnim brojem od više stotina posjeta na našoj platformi, Vaši oglasi će imati izuzetnu vidljivost i doći će do velikog broj kandidata koji traže posao.

 

 

Osim što Vam nudimo besplatnu uslugu oglašavanja, želimo Vas obavijestiti da je naša web stranica izuzetno pristupačna i „user friendly“ tj. izuzetno je jednostavna za korištenje. Naš tim je uložio dodatno vrijeme i trud kako bi se web stranica dizajnirala tako da se korisnici mogu lako snaći na njoj i pronaći sve što im je potrebno. Korištenjem naših platformi možete biti sigurni da će Vaši oglasi za posao biti prikazani na najbolji mogući način, a kandidati će moći brzo i jednostavno pregledati sva dostupna radna mjesta.

 

Za sam početak posjetite na stranicu trazimposao.ba, registrujte se (Log in/ Sing Up) i odaberite kategoriju u zavisnosti da li tražite ili nudite posao, te postavite vaš oglas i to je to.

 

Ukoliko ipak budete imali nekih problema prilikom registracije javite nam se na mail info@trazimposao.ba  i mi ćemo vam rado pomoći.

 

Sretno!

 

 

 

 

Na vrh