Tooth Fairy – Istinski raj za najmlađe

02.09.2021. 


Od subote 04.septembra Tuzla će postati bogatija za nešto što joj je nedostajalo, specijalizovani butik sa stvarima namijenjenim isključivo najmlađima. Tooth Fairy je sve samo ne običan butik, to je mjesto i okupljanja i razmjene iskustava sa mogućnosti odabira baš onih stvari koje vam nedostaju za vašu bebu ili mališane.

Tooth Fairy je brend iz Tuzle unutar kojeg ćete pronaći kvalitetne, moderne i primamljive dječje igračke poznatih brendova, ali također i njihove ručno rađene proizvode. U butiku ćete pronaći dobro poznate BIBS dude i glodalice iz Danske, drvene igračke i stvari za uređenje dječije sobe skandinavskih brandova Kid’s Concept i Jabadabado, skandinavski brand Done by Deer koji nude opremu za bebe, te nove na tržištu FRIGG dudice iz Danske rađene od prirodnog kaučuka. Znači, puno toga zanimljivog i u BiH po prvi put viđenog.
Posjetite nas u Tuzli ulica Bulevar 15 maj bb TC Sjenjak I sprat.

 
04.09.2021 od 10h zvanično otvaramo svoja vrata našim sugrađanima i poklanjamo popust od -10% na kompletan

asortiman 🙂

Dobro nam došli!BoljaTuzla.ba


Komentari

Portal BoljaTuzla.ba (u daljem tekstu Redakcija) zadržava pravo moderacije tj. pregleda, brisanja, izmjene i svih drugih mogućih radnji nad komentarima/mišljenjima posjetilaca, u cilju održavanja konstruktivne, kreativne i kulturne diskusije, bez obaveze najavljivanja i/ili ranijeg obrazloženja. Komentari koji vrijeđaju ličnost, porodicu, bilo koje (javne ili privatne) osobe biće izbrisani i/ili izmjenjeni u skladu s Uslovima korištenja portala.

Dobrodošli na boljatuzla.ba

klikni ovdje i

Kaži šta misliš!

Unesite pojam za pretragu, a zatim tipku ENTER!

BoljaTuzla.ba SOC!AL

 

2012 © BoljaTuzla.ba - Sva prava zadržana. Kontakt | Impressum | Uslovi i pravila korištenja.
Stranica je optimizirana za Mozilla Firefox, Google Chrome i Apple Safari web browser. Preuzmite novi web browser!