Horoskop

TJEDNI HOROSKOP od 31.10. do 6.11.2022.

TJEDNI HOROSKOP od 31.10. do 6.11.2022.

LAV – TJEDNI HOROSKOP od 31.10. do 6.11.2022.

31.10.-6.11.2022.
LJUBAV:

KARIJERA:

ZDRAVLJE:

LJUBAV: Činit će vam se da vam ljubav izmiče iz ruku za milimetar. To će vas živcirati i rastužiti. Trebate shvatiti da nije sve u vašem nastupu, nego da i druga strana ima neka svoja prava. Nitko ne voli da ga se tlači, pa tako ni vaša ljubavna meta.
KARIJERA: Nekima će biti ponuđeno da vode cijelu stvar i u tome bi se mogli snaći i više nego dobro. Zato ne oklijevajte, nego iskoristite priliku koja je pred vama. Trebat će jedino još pripremiti neke detalje. Saberite se na vrijeme.
ZDRAVLJE&SAVJET: Vodite računa o kriterijima u svemu.


DJEVICA – TJEDNI HOROSKOP

31.10.-6.11.2022.
LJUBAV:

KARIJERA:

ZDRAVLJE:

LJUBAV: Imat ćete dobar vjetar u leđa kad se o ljubavi radi. Otvarat će vam se mnoga vrata lakše nego inače, bit ćete pozivani na zanimljiva okupljanja i još zanimljivija mjesta. Ako ste sami, prihvatite pozive i krenite među ljude. Oni vas čekaju.
KARIJERA: Suradnja s uglednim ili utjecajnim ljudima polako dolazi u prvi plan. Vi ćete biti važna figura u cijeloj igri. Zato ne budite preskromni, nego dopustite sebi da pokažete slobodnije svoje ambicije. Otvorite se i budite što jeste.
ZDRAVLJE&SAVJET: Povremeno predahnite.


VAGA – TJEDNI HOROSKOP

31.10.-6.11.2022.
LJUBAV:

KARIJERA:

ZDRAVLJE:

LJUBAV: Zasićenje izlascima usmjerit će vas na mir i povlačenje. Najbolje ćete se osjećati u svom domu, a ako je voljena osoba uz vas, tim bolje. Oni koji su još sami ipak će više boraviti u društvu, ali istovremeno njihova mašta kao da neće imati granice.
KARIJERA: Da bi popravili ono što radite, morate se otvoriti i više surađivati s drugima. Stav da je netko bogom dan nije dobar, a pogotovo kad to mislite za sebe. Poradite na vlastitoj analizi i sve će vam biti jasnije, a onda i lakše.
ZDRAVLJE&SAVJET: Idite na izlet u prirodu.


ŠKORPION – TJEDNI HOROSKOP

31.10.-6.11.2022.
LJUBAV:

KARIJERA:

ZDRAVLJE:

LJUBAV: Shvatit ćete da su ponekad dovoljni i mali koraci da bi došli do nečijeg srca. Tako ćete diskretno osvajati. Bit ćete gotovo nevidljivi, a onda kad se pokažu rezultati, drugoj strani postat će jasno da ste upravo vi osoba koju je tražila. Istrajte.
KARIJERA: Možda će vam se činiti kao da vas pritišću sa svih strana, no zapravo se radi o izazovima na koje treba odgovoriti kako bi došli do boljih poslovnih razultata. Pred vama je mala borba u kojoj trebate biti borac.
ZDRAVLJE&SAVJET: Uživajte u životu i u ljubavi.

… nastavak na slijedećoj stranici …

Stranice: 1 2 3

Na vrh