Horoskop

TJEDNI HOROSKOP od 29.8. do 4.9.2022.

Dnevni horoskop za petak 14.04.2023.

OVAN – TJEDNI HOROSKOP od 29.8. do 4.9.2022.

TJEDNI HOROSKOP od 29.8. do 4.9.2022.

LJUBAV:

KARIJERA:

ZDRAVLJE:

LJUBAV: Sad već možete lakše disati, pa i preispitati neke dvojbe iz svoje ljubavne prošlosti. Partner će vas rado saslušati, ali isto očekuje i od vas. Imajte to na pameti kad se počnete povjeravati jedno drugom. Vaš opušten stil bit će dobro prihvaćen.
KARIJERA: Došlo je vrijeme kad sve u vezi posla možete sagledati u cjelini. To će vam razbistriti pogled i definirati plan za dalje. Posla će biti, a dosta toga ovisit će o vama. Utoliko ćete osjećati i teret odgovornosti, no radit ćete dobro. Neki će putovati.
ZDRAVLJE&SAVJET: Ne reagirajte bučno.


BIK – TJEDNI HOROSKOP od 29.8. do 4.9.2022.

29.8.-4.9.2022.
LJUBAV:

KARIJERA:

ZDRAVLJE:

LJUBAV: Intelektualna razina osobnih odnosa bit će kvalitetna, a sve ostalo navodit će vas na nezadovoljstvo ili nadmudrivanja. Stoga spustite loptu i razmislite što je zanimljivo oko vas i u vama. Probudite to. Razgovarajte, ali ne inzistirajte na zagrljajima.
KARIJERA: Dani su dobri za sređivanje sitnijih poslova. I oni uhodani, ali ne preambiciozni, ići će vam od ruke. Ako se pak želite upustiti u nešto veće, atradkivnije ili zahtjevnije, ovo nisu dobri dani za takvo nešto. Možete razrađivati planove.
ZDRAVLJE&SAVJET: Ne ulazite u rasprave.


BLIZANCI – TJEDNI HOROSKOP

29.8.-4.9.2022.
LJUBAV:

KARIJERA:

ZDRAVLJE:

LJUBAV: Opuštenost i ugodno ozračje zavladat će u vašim osobnim odnosima. Bit ćete zadovoljni, ali i skloni tome da se prilagođavate pod svaku cijenu. Ne mora baš sve biti onako kako vaš paretner želi. Ponešto neka bude i po vašem.
KARIJERA: Stići će zanimljive vijesti i sad ćete moći raditi punim plućima. Cijela situacija postat će vidno jasnija. Okolnosti će vam ići na ruku, a pravac u kom će se razvijati vaši poslovi bit će sve stabilniji. Bit ćete vrlo ambiciozni.
ZDRAVLJE&SAVJET: Oslobodite se napornih ljudi.


RAK – TJEDNI HOROSKOP

29.8.-4.9.2022.
LJUBAV:

KARIJERA:

ZDRAVLJE:

LJUBAV: Netko od vaših prijatelja mogao bi vam se jako svidjeti. Možda ćete dvojiti da li sačuvati lijepo prijateljstvo ili se upustiti u ljubavnu vezu. U svakom slučaju, ako slušate svoje srce, ne možete pogriješiti. Oni u duljim vezama bit će dobro.
KARIJERA: Mnogi će na poslu pokazati emocije ili će shvatiti koliko vole ono što rade. Otuda će proisteći i nova motivacija, te još uporniji rad. Vaša predanost i energija za mnoge će biti zarazni. Moći ćete pokrenuti kolege oko sebe.
ZDRAVLJE&SAVJET: Ovih dana imat ćete višak energije.

… nastavak na slijedećoj stranici …

Stranice: 1 2 3

Na vrh