Zabava

Tanja Savić godinama bila u vezi sa oženjenim muškarcem koji se gotovo razveo zbog nje

Bivši dečko Tanje Savić, kako su pisali mediji dok se zabavljao sa pjevačicom izvjesni period bio je u braku.

Iako je Tanja ćutala o navodnoj vezi sa Stankom Nedeljkovićem, poznatijim kao Bađi, on je jednom prilikom otvorio dušu i priznao istinu o njihovom odnosu.

 

Kako je naveo Espreso, Tanja i Bađi bili su dve godine u emotivnoj vezi, a pjevačica je imala saznanja da je on oženjen i iz tog razloga tu vezu nije komentarisala javno.

– Molim vas o njoj nemojte ništa da me pitate! Jesam pričao o vezi sa Tanjom i zbog toga sam mogao da se razvedem, mogla je da me košta braka. Jedva sam se tada pomirio sa ženom, molio je da ne podnese papire za razvod braka. Rekla mi je ako još jednom pomenem Tanjino ime – odmah razvod! Ne mogu i ne smijem da pričam ništa, razumite me! – objasnio je tada za medije Stanko Nedeljković prenosi gore pomenuti medij.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli B A Đ I music 🎤🎵 (@stankonedeljkovic_music)

Podsjećanja radi, Bađi i Tanja upoznali su se dok se pjevačica takmičila u „Zvezdama Granda“ i navodno uplovili u avanturu, još prije nego što je ona upoznala bivšeg supruga Dušana Jovančevića. U tom periodu, Savićeva je na pitanje da li ima dečka odgovarala potvrdno, ali nikada nije željela da otkrije njegov indetitet, piše pomenuti portal.

 

Na vrh