Zabava

SVJETSKA, A NAŠA: Enela Palavra dijeli scenu sa Lepom Brenom

Vlasnica ovogodišnjeg ljetnog hita “Ovo ljeto” Enela Palavra, nakon velikog uspjeha koji je postigla s tom pjesmom, u studiju privodi kraju još jednu za koju vjeruje da će brzo doprijeti do ušiju brojne publike.

Kako smo ranije najavljivali, lijepa Enela cijeli oktobar i novembar je sa Lepom Brenom na velikoj američkoj turneji.

Poslije više nego uspješnih koncerata u Chicagu i Atlanti, koncerti se nastavljaju sve do 5. novembra. Već ovog vikenda zajedno će nastupati u Detroitu, pa u Waterloou. Poslije toga turneja se nastavlja u: St. Louisu, New Jerseyu, Washingtonu, Clevelandu, Phoenixu, te posljednji 5. novembra u Dallasu.

 

-Onaj ko nije stao na scenu sa Brenom, jednom od najvećih zvijezda jugoslovenske estradne scene, taj još nije doživio pjevački vrhunac. Ja s ponosom mogu reći da jesam. Zadovoljstvo i čast mi je da sam na koncertima zajedno s njom. Nekoliko pjesama smo zajedno otpjevali i oduševljena sam reakcijom publike. No, ono što me posebno dojmilo je činjenica da je publika na prva dva koncerta horski pjevala “Ovo ljeto”, ali i druge moje pjesme poput: “Ljubav vodi me”, “Potjera”, “Povedi me”, “Oko moje”, “Mlađe, slađe”… – više je nego zadovoljna Enela.

Na vrh