Eventi

SVJETLANA VUKOVIĆ OKUPILA MISICE U TUZLI: Modna revija u Sagittarius-u!

U nedjelju 24.02.2019 godine u Kafeteriji Sagittarius u Tuzli priprema se spektakularna modna revija najpoznatije BH modne kreatorke Svjetlane Vuković – Cece.

Režiser ovog događaja Samir Rich mjesecima ranije radio je na projektu, koji će kako obećavaju pomjeriti granice mode. Osim što ćemo tu noć na sceni vidjeti nekoliko misica sa naših i svjetskih izbora gosti na modnoj reviji ”Sagittarius fashion night” su Olja Bajrami i Mirza Hamzić.

Od 19:00 sati pa sve do početka revije, frizerski salon ”Zo&Em” imat će svoj stage performans. Emin Salamović i Zoran Ćulibrk još će jednom pokazati da se visoko kotiraju na ljestvici mode i modnih frizura.

Ema Čivić sa licencom Make-up artist iz Luksemburga pobrinut će se također za izgled svih učesnica (modela) programa.

Haris Karabegović oficijelni je fotograf modne revije a prijatelji događaja i partneri su također i Set-Up (video, audio i rasvjeta) TC Robot.

Radujem se još jednoj modnoj večeri u Tuzli i ako sve bude onako kako smo planirali  publici ćemo pokloniti jednu prekrasnu noć u kojoj će vidjeti mnogo toga. Neće to biti klasična modna revija nego priča u kojoj je satkano mnogo rada, ljubavi i prijateljstva – izjavila je Svjetlana Vuković – Ceca za naš portal.

Na vrh