Lični stav

Svečano otvorena “Grande” diskoteka u Tuzli uz Radu Manojlović

Sinoć je u Tuzli, sa početkom u 20 sati, svečano otvorena nova diskoteka – Grande Club. Tuzlanski kanton se konačno može pohvaliti da je dobio diskoteku koja će četvrtkom, petkom i subotom biti mjesto najboljeg derneka u gradu na zrnu soli.

Diskoteka “Grande Club“, koja se nalazi u hotelu Tuzla, uređena je po najmodernijim i visoko kvalitetnim enterijerskim dizajnom domaćih kompanija.

Popularnoj pjevačici Radi Manojlović pripala je čast da bude prva koja je izašla na binu najboljeg kluba u gradu, te svojim hitovima i dobrim raspoloženjem, zabavila goste koji su je dočekali s velikim oduševljenjem.

Na prve taktove, trenutno najpopularnije pjesme “Svadba“, koju je snimila u duetu sa Emirom Đulovićem, publika je krenula pjevati uglas. Rada je duboko u noć, pored svojih, pjevala i pjesme svojih kolega te napravila nezaboravnu žurku.

Diskoteka “Grande Club“` se po mnogo čemu izdvaja od ostalih te će biti pun pogodak za ‘partijanere’. Ljubazno osoblje, neviđeno dobre ponude koje vas očekuju u narednom periodu, te muzičkog programa koji će zadovoljiti svačiji ukus, “Grande Club” gdje ćete provesti najluđe noći u Gradu Tuzla.

Na vrh