Svečano otvorena “Grande” diskoteka u Tuzli uz Radu Manojlović

23.11.2019. - 17:04 


Sinoć je u Tuzli, sa početkom u 20 sati, svečano otvorena nova diskoteka – Grande Club. Tuzlanski kanton se konačno može pohvaliti da je dobio diskoteku koja će četvrtkom, petkom i subotom biti mjesto najboljeg derneka u gradu na zrnu soli.

Diskoteka “Grande Club“, koja se nalazi u hotelu Tuzla, uređena je po najmodernijim i visoko kvalitetnim enterijerskim dizajnom domaćih kompanija.

Popularnoj pjevačici Radi Manojlović pripala je čast da bude prva koja je izašla na binu najboljeg kluba u gradu, te svojim hitovima i dobrim raspoloženjem, zabavila goste koji su je dočekali s velikim oduševljenjem.

Na prve taktove, trenutno najpopularnije pjesme “Svadba“, koju je snimila u duetu sa Emirom Đulovićem, publika je krenula pjevati uglas. Rada je duboko u noć, pored svojih, pjevala i pjesme svojih kolega te napravila nezaboravnu žurku.

Diskoteka “Grande Club“` se po mnogo čemu izdvaja od ostalih te će biti pun pogodak za ‘partijanere’. Ljubazno osoblje, neviđeno dobre ponude koje vas očekuju u narednom periodu, te muzičkog programa koji će zadovoljiti svačiji ukus, “Grande Club” gdje ćete provesti najluđe noći u Gradu Tuzla.BoljaTuzla.ba (članak poslao čitatelj) - Stavovi izneseni u ovom članku ne predstavljaju stavove portala BoljaTuzla.ba. BoljaTuzla.ba ne garantuje njihovu tačnost ili potpunost. Svi korisnici portala su saglasni sa činjenicom da lično snose svaki rizik vezan za pristup i korištenje sadržaja ove web stranice. BoljaTuzla.ba isključuje svoju odgovornost za svaku direktnu i/ili indirektnu štetu nastalu ili koja bi mogla proizaći iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja portala , kao i za bilo kakvu pogrešku ili propust u sadržaju ovog web portala.


Komentari

Portal BoljaTuzla.ba (u daljem tekstu Redakcija) zadržava pravo moderacije tj. pregleda, brisanja, izmjene i svih drugih mogućih radnji nad komentarima/mišljenjima posjetilaca, u cilju održavanja konstruktivne, kreativne i kulturne diskusije, bez obaveze najavljivanja i/ili ranijeg obrazloženja. Komentari koji vrijeđaju ličnost, porodicu, bilo koje (javne ili privatne) osobe biće izbrisani i/ili izmjenjeni u skladu s Uslovima korištenja portala.

Dobrodošli na boljatuzla.ba

klikni ovdje i

Kaži šta misliš!

Unesite pojam za pretragu, a zatim tipku ENTER!

BoljaTuzla.ba SOC!AL

 

2012 © BoljaTuzla.ba - Sva prava zadržana. Kontakt | Impressum | Uslovi i pravila korištenja.
Stranica je optimizirana za Mozilla Firefox, Google Chrome i Apple Safari web browser. Preuzmite novi web browser!