Zabava

Sve zbog para – Pukla tikva na dva dijela – Milica Pavlović: Aca Lukas i ja više nismo prijatelji

Pjevačica Milica Pavlović ovih dana u žiži je javnosti zbog novog albuma “Posesivna”, koji je naišao na odličan prijem kod publike. Čestitke stižu sa svih strana – kako od fanova, tako i od kolega, međutim kolega i nekada dobar prijatelj Aca Lukas nije joj čestitao na albumu.

Oni su, podsjetimo, prije nekoliko godina snimili spot za duetsku pjesmu “Kidaš me”, koji se već neko vrijeme ne može gledati na Jutjubu, a sada je otkriveno i zbog čega.

 

– Sigurna sam da mi Aca Lukas neće ni čestitati na albumu. On je neko sa kim ja imam prelijepe uspomene. I opet kažem, ne znam šta donosi dan a šta noć, ali u ovom momentu mi nismo prijatelji – kazala je Milica.

 

– Pjesmu sam skinula sa kanala iz principa, lično ja. Ima tu svašta nečeg okolo, nisam morala da skinem, ali sam je skinula – dodala je za “Espreso” pjevačica, dok je pomenuti spot, podsjetimo, imao milionske preglede na Youtube kanalu.

 

Lukas je, inače, podnio tužbu protiv “Granda” zbog toga što su, kako on tvrdi, neovlašćeno naplaćivali zaradu od njegovog dueta “Kidaš me”. Lukas smatra da “Grand” nije imao prava da prisvoji novac od zarade od pregleda na Youtubu i drugih striming platformi, a sporna su i izvođačka prava koja su registrovana u agenciji “Organizacija za kolektivno ostvarivanje prava interpretatora” (PI), pisao je prošlog mjeseca “Kurir”.

Na osnovu toga Lukas smatra da je oštećen za iznos od 100.000 eura i toliko i potražuje od “Granda” u sudskom postupku. Milica tad nije odgovorila na pitanje zašto je uklonjen spot za pjesmu “Kidaš me” sa Youtube kanala “Grand produkcije” i da li je razlog to što je Lukas podnio tužbu protiv njih. Već neko vrijeme kruži priča i da je “Grand” tužio Milicu Pavlović, navodno zbog toga što je ona sebe prijavila kao vlasnika izvođačkog prava dueta “Kidaš me”, ali iz pres-službe ove izdavačke kuće to su demantovali prenosi Ekskluziva.ba

– Apsolutna je neistina da je “Grand produkcija” ikada uputila ikakvu zamjerku, a kamoli tužbu protiv Milice Pavlović ili njene karijere, na koju smo veoma ponosni, budući da je potekla u “Zvezdama Granda”. Milica je svakodnevni i rado viđen gost u svim našim emisijama i u produkciju uopšte, a naša saradnja je, na obostrano zadovoljstvo, više nego sjajna – navodilo se u saopštenju “Granda”.

Iskreno mi smo pjesmu “Kidaš me” pronašli na par YT kanala a audio i na kanalu Ace Lukasa, a evo šta je Milica rekla za Espreso …

 

 

 


Komentari
Na vrh