Kult(ura)

Sutra promocija knjige „Sve možeš, ako vjeruješ da možeš” autorice Suade Duraković

U ponedjeljak 9. oktobra 2023. godine, sa početkom u 19.00 sati u Domu književnosti u Tuzli, bit će upriličena promocija knjige „Sve možeš, ako vjeruješ da možeš” autorice Suade Duraković. Organizator promocije je izdavačka kuća BMG Bosanska medijska grupa.

O knjizi
„Sve možeš, ako vjeruješ da možeš”, Suada Duraković

 

Knjiga „Sve možeš ako vjeruješ da možeš” autorice Suade Duraković govori o nasilju nad ženama kao ozbiljnom socijalnom problemu. Suada Duraković je hrabro i iskreno podijelila svoju autentičnu priču, ogolivši dušu pred čitaocima, donoseći tako jednu od najpotresnijih priča o nasilju u porodici. Njen životni put i suočavanje s teškim situacijama, postali su izvor inspiracije, nade i podrške. Tako je nastalo ovo potresno štivo.

 

Knjiga je posebno važna za žene koje se suočavaju sa nasiljem u porodici, koje su pretrpjele porodično ili druge vrste nasilja. Važna je, također, za socijalne radnike, novinare, a u konačnici za muškarca 21. stoljeća, kako bi se i sam borio protiv svih oblika nasilja. Knjiga „Sve možeš ako vjeruješ da možeš” autorice Suade Duraković, pruža posebnu snagu i podršku ženama, te ih ohrabruje da se suoče s vlastitim pričama i izazovima.

 

Promocija u Tuzli bit će održana u ponedjeljak 9. oktobra 2023. godine, u Domu književnosti, sa početkom u 19.00 sati.

 

 

Ulaz je slobodan.

 

Bosanska medijska grupa Tuzla

Na vrh