Eventi

Sutra počinje – Prvi Sajam Kafe i Čokolade u Tuzli

Nakon par mjeseci priprema sutra (četvrtak 16.maj) u 17 sati prvi Sajam Kafe i Čokolade u Tuzli otvara svoja vrata. Ljubitelji crnog napitka i najpopularnije slastice od 16. do 18. 05. u Tuzli na Sajmu Kafe i Čokolade u organizaciji UG Activus uživaće u probranim ukusima koje za njih priprema 6 ekskluzivnih kafe brendova i 15 handmade čokolaterija, a moće i kušati posebno privlačni čokomed.

Prvi Sajam ove vrste koji se održava u Tuzli, pružiće posjetiocima nezaboravan doživljaj, te osim degustacija najkvalitetnijih kafa i čokolada, majstorske radionice za pripremu kafe, takmičenja barista, prezentacije renomiranih stručnjaka iz industrije, kao i kulturne događaje koji će obogatiti iskustvo svakog posjetioca.

 

Kompletan spisak dešavanja na Sajmu …

U petak, 17. maja 2024. godine u 14,3o sati u HKC je zakazana i posebna sjednica Udruženja za trgovinu, ugostiteljstvo i turizam i Udruženja turističkih agencija Kantonalne privredne komore Tuzla, kao vid podrške ovom Sajmu.

Sajam Kafe i Čokolade se održava od 16. do 18. 05. 2024 godine u Tuzli u Hrvatskom Kulturnom Centru “Sveti Franjo” u centru grada, a ulaz na Sajam i sva prateća dešavanja je slobodan.

Dobro nam došli!!!

Na vrh