Sutra dodjela priznanja BigBang 2021 #herojigeneracije

13.10.2021. 


Pozivamo vas na svečanu dodjelu priznanja BigBang 2021 #herojigeneracije koja će se održati 14.10.2021. godine u Ateljeu Ismet Mujezinović sa početkom u 19:00h.

Nakon višemjesečne svakodnevne promocije na Radio Kameleonu, kao i afirmacije i prepoznavanja najuspješnijih mladih ljudi, 14.10.2021. godine u Ateljeu Ismet Mujezinović će biti održana svečana dodjela priznanja BIGBANG #HEROJIGENERACIJE.

Tokom kampanje je predstavljeno 81 najuspješnijih mladih ljudi u Tuzlanskom kantonu iz 10 kategorija, svaki kandidat je predstavljen pojedinačno u obliku intervjua “Heroja dana” na Radio Kameleonu,  na web stanici Radio Kameleona i društvenim mrežama.

Na ceremoniji će biti predstavljeni “predstavnici kategorija” (kandidati koje je odabrao žiri BigBang 2021 #herojigeneracije), pobjednici online glasanja, koje je bilo aktivno cijelu kampanju na web stranici www.bigbang.kameleon.ba i svi ostali koji budu prisustvovali ceremoniji. 

 

Više informacija o projektu možete pročitati na www.bigbang.kameleon.baBoljaTuzla.ba


Komentari

Portal BoljaTuzla.ba (u daljem tekstu Redakcija) zadržava pravo moderacije tj. pregleda, brisanja, izmjene i svih drugih mogućih radnji nad komentarima/mišljenjima posjetilaca, u cilju održavanja konstruktivne, kreativne i kulturne diskusije, bez obaveze najavljivanja i/ili ranijeg obrazloženja. Komentari koji vrijeđaju ličnost, porodicu, bilo koje (javne ili privatne) osobe biće izbrisani i/ili izmjenjeni u skladu s Uslovima korištenja portala.

Dobrodošli na boljatuzla.ba

klikni ovdje i

Kaži šta misliš!

Unesite pojam za pretragu, a zatim tipku ENTER!

BoljaTuzla.ba SOC!AL

 

2012 © BoljaTuzla.ba - Sva prava zadržana. Kontakt | Impressum | Uslovi i pravila korištenja.
Stranica je optimizirana za Mozilla Firefox, Google Chrome i Apple Safari web browser. Preuzmite novi web browser!