Srijeda – Progresivni blok: Građansko vijeće u Tuzli

15.02.2021.



 


U srijedu, sa početkom u 18:00, u prostorijama Plave sale BKC-a, Progresivni blok organizuje Građansko vijeće Tuzla. Riječ je o pionirskom događaju ovog tipa koji će se u narednom periodu održavati jednom ili dva puta mjesečno, u zavisnosti od političkih dešavanja u gradu.

Tokom Građanskog vijeća, građani Tuzle imaju priliku otvoreno razgovarati sa gradskim vijećnicima, postavljati pitanja, predlagati inicijative i navoditi svoje kritike u vezi postojećih problema u gradu. Cilj ovog događaja je da učini tuzlansku politiku transparentnom i da vrati povjerenje građana u lokalne političare.

Progresivni blok kojeg čine gradski vijećnici Selma Ćatibušić, Omer Berbić, Esana Kavazbašić-Huskanović i Admir Čavalić, mijenja političku paradigmu u Tuzli i postavlja nove standarde političkog djelovanja. Shodno navedenom, svi građani Tuzle su pozvani na prvo Građansko vijeće. Pritom molimo građane da ponesu maske, vode računa o fizičkoj distanci i poštuju sve ostale mjere Kriznog štaba.



BoljaTuzla.ba


Komentari

Portal BoljaTuzla.ba (u daljem tekstu Redakcija) zadržava pravo moderacije tj. pregleda, brisanja, izmjene i svih drugih mogućih radnji nad komentarima/mišljenjima posjetilaca, u cilju održavanja konstruktivne, kreativne i kulturne diskusije, bez obaveze najavljivanja i/ili ranijeg obrazloženja. Komentari koji vrijeđaju ličnost, porodicu, bilo koje (javne ili privatne) osobe biće izbrisani i/ili izmjenjeni u skladu s Uslovima korištenja portala.

Dobrodošli na boljatuzla.ba

klikni ovdje i

Kaži šta misliš!

Unesite pojam za pretragu, a zatim tipku ENTER!

BoljaTuzla.ba SOC!AL

 

2012 © BoljaTuzla.ba - Sva prava zadržana. Kontakt | Impressum | Uslovi i pravila korištenja.
Stranica je optimizirana za Mozilla Firefox, Google Chrome i Apple Safari web browser. Preuzmite novi web browser!