Zabava

Slavko Štimac o poznatoj sceni – Bilo me sram (VIDEO)

Glumca Slavka Štimca publika vrlo dobro pamti, između ostalog, i po čuvenoj sceni s Draganom Varagić koja je glumila Jagodinku Simonović u filmu Varljivo leto ‘68. Publika i danas ovaj film gleda s oduševljenjem, a Štimac je sada ogolio dušu i progovorio o detaljima o kojima je do sada šutio.

“Film ustvari govori o studentskim demonstracijama iz ‘68. Pitao bih te ja kada bi te deset tisuća puta pitali za: ‘Mesi, mesi, neće ništa da ti škodi.’ Kad god me sretnu: ‘Eee, Jagodinka.’ Na neki način mi je neugodno što se taj film pamti po toj sceni”, ispričao je Štimac za Mondo i dodao da ne voli snimanje ljubavnih scena.

 

“Ne volim ih snimati i to nema nikakve veze s partnericama u filmu ili seriji u kojima glumim. Jednostavno, kada nema neke kemije, nema potrebe za takvim scenama”, rekao je.

“Konkretno, ta scena s Jagodinkom ispala je onako kako sam i očekivao. To je očigledno ono što sve najviše i zanima. Mene osobno je bilo sram sebe kasnije gledati u toj sceni, ali to je gluma, na to se naviknete kroz vrijeme”, zaključio je Štimac.

Na vrh