Zabava

SKROZ razvalio skroz

U koprodukciji Muzičke produkcije BHRT-a i Happy End Story Production-a održan je koncert za pamćenje alternativnog rock sastava „Skroz“ u pratnji Gudačkog orkestra Muzičke produkcije BHRT-a. Nekoliko stotina fanova ovog rock sastava, imalo je priliku uživati u sjajnim izvedbama, odličnoj atmosferi i jedinstvenim scenskim postavkama, rađenim specijalno za ovaj koncert.

Sa Gudačkim orkestrom Muzičke produkcije BHRT-a, Adnan Šaran, Dejan Ostojić, Nedžad Mulaomerović, Elvir Salčinović i Nino Škiljić, prošli su kroz dvije decenije svoga postojanje, nižući hitove jedan za drugim. Koncert je počeo sa pjesmom „Dobro mi došli“,nastavljajući se hitovima „Magarac“, „Regija“, „Savršeni organizam“,“Srušio sam stan”, i mnogim drugim, a nastup je na oduševljenje publike završen pjesmom „Sve sam jači“. Specijalni gosti koncerta bili su Marko Louis, Edo Maajka i Enes Zlatar Bure.

Više od sat vremena odlične atmosfere, na zadovoljstvo članova grupe ali i svih onih koji su bili dio ovog zaista posebnog koncerta, jeste što će isti biti ovjekovječen i kao live album grupe.

Muzička produkcija BHRT-a i ovog puta izražava zadovoljstvo kao domaćin velikih i jedinstvenih dešavanja. Koncert je održan uz pridržavanje svih epidemioloških mjera koje su i dalje na snazi, ali to nije umanjilo dobro raspoloženje i odličnu atmosferu.

 

Jelena Rozna “nestala” iz javnosti?


Komentari

Na vrh