Zabava

Simfonijski rock-spektakl QUEEN TRIBUTE: BOHEMIAN ROCK SYMPHONY stiže u Mostar i Sarajevo!

Vokalni virtuoz i član rock benda Whitesnake Dino Jelusić pjeva Freddieja Mercuryja

 

Simfonijski rock spektakl posvećen legendarnoj grupi Queen, Queen Tribute: Bohemian Rock Symphony s Dinom Jelusićem, stiže 25.08. u Mostar, na Kantarevac, a 06.10. u Sarajevo u dvoranu Mirza Delibašić (KSC Skenderija).

Bohemian Rhapsody, We Are the Champions, The Show Must Go On, Radio GaGa, I Want to Break Free, I Want it All, Don't Stop Me Now, A Kind of Magic samo su neki od velikih hitova legendarne grupe Queen u kojima će publika imati prilike uživati tijekom ove dvosatne scensko-glazbene rock eksplozije posvećene Freddieju Mercuryju i Queenu.

Iza projekta Queen Tribute: Bohemian Rock Symphony stoji maestro Igor Tatarević, ujedno i umjetnički voditelj ovog zahtjevnog glazbenog projekta. Tatarević je u ovom scenskom spektaklu vješto spojio dva glazbena svijeta – onaj rock glazbe i klasične glazbe, s kojima su Freddie Mercury i Queenovci eksperimentirali od samih početaka karijere.

Fenomenalni mladi glazbenik i vokalni virtuoz Dino Jelusić, član kultnog britanskog hard-rock benda Whitesnake i rock banda Trans-Siberian Orchestra,  na pozornici će izvesti zahtjevne vokalne dionice Freddieja Mercuryja. Uz Jelusića, u pratnji orkestra i zbora IT Tribute Orchestra & Choir, nastupit će prateći rock band koji će dočarati autentično prezentirane dionice Briana Maya, Johna Deacona i Rogera Taylora.

Sve najveće hitove Queena publika će slušati u aranžmanima maestra Igora Tatarevića koji za cilj imaju samo jedno – dočarati kompletnu zvučnu sliku studijskih zapisa velikog banda u svojoj originalnoj, virtuoznoj ljepoti i harmonijskoj raskoši!

Spektakl „Queen Tribute: Bohemian Rock Symphony“ svoju je premijeru imao u Zagrebu 20.05. u prepunoj dvorani KC Dražena Petrovića, Ciboni, a prava nadolazeća izvedba u Mostaru, tek je druga izvedba jednog od najzahtjevnijih Queen Tribute glazbenih projekata ikad viđenih.

Dino Jelusić u ulozi Freddieja Mercuryja svojom kvalitetom, vokalnim mogućnostima, karizmom i iskustvom stečenim na svjetskim pozornicama, te ostali sjajni glazbenici ovog projekta, garancija su pravog glazbenog spektakla koji će publika uskoro čuti u Mostaru i Sarajevu!

Ulaznice za spektakl „Queen Tribute: Bohemian Rock Symphony“ u Mostaru, 25.08. i Sarajevu 06.10. upravo su puštene u prodaju u online sustavu Entrio.ba:

https://entrio.ba/event/bohemian-rock-symphony-mostar-14721

https://entrio.ba/event/bohemian-rock-symphony-sarajevo-14728

 

 U Mostaru, ulaznice su dostupne i na prodajnom mjestu info pulta u Mepas Mallu, dok će za Sarajevo biti uskoro dostupne i na prodajnom mjestu na platou Skenderije.

Na vrh