Veze

Shakira i Pique raskinuli zbog nje (FOTO)

Shakira (45) i njen 10 godina mlađi partner Gerard Pique, stoper Barcelone, zajedno su bili od 2011. godine.

Imaju i dvoje djece, ali nikad nisu stupili u brak. Ovih dana mediji diljem svijeta izvijestili su o prekidu dugogodišnje veze, a razlog tome je, kako su pisali tabloidi, bila Piqueova nevjera.

– Žao nam je što moramo potvrditi da se rastajemo. Radi dobrobiti naše djece, koja su nam prioritet, želimo poštivanje naše privatnosti – napisali su Shakira i Pique u zajedničkom priopćenju.

 

Iako se kao moguća partnerica nogometaša Barcelone u nekim medijima navodila majka njegovog mladog suigrača Gavija, većina izvješća sugerirala je da se radi o jednoj mladoj, 20-godišnjoj hostesi.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Suzy Cortez (@suzy_cortez_ofc)

 

Naravno, u ovakvim prilikama postoje mnogi koji traže svoj komadić slave i medijske pozornosti. Tako se španjolskim tabloidima javila ‘poznata’ navijačica Barcelone Suzy Cortez.

Ona tvrdi da je Pique i prije bio ‘nestašan’ te da je od njega često dobivala neprimjerene poruke, ali je dosad šutjela iz poštovanja prema Shakiri.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli suzy cortez fans (@suzycortezfans)

– On je bio taj koji mi je poslao izravniju poruku. Jedini igrači Barce koji mi nikad ništa nisu poslali bili su Messi i Coutinho. Oni su sjajni muževi i poštuju svoje žene. Shakira ovo nije zaslužila – izjavila je Suzy Cortez za El Diario NY.

Kazala je kako je Pique dobio njen broj od svog prijatelja, bivšeg predsjednika Barcelone Sandra Rosella.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli suzy cortez fans (@suzycortezfans)

– Interesiralo ga je kad ću se iz Brazila vratiti u Europu, uvijek me pitao za stražnjicu, zanimalo ga je koliko mi je velika, a smetalo mu je i što Messi dobiva toliko pažnje od mene – dodala je Suzy.

Inače, Shakira je u Španjolskoj optužena za poreznu prijevaru, navodno je ‘zamračila’ 14,5 milijuna eura poreza. Nisu ovo baš najsretniji dani za popularnu kolumbijsku pjevačicu…

 

izvor: Sportske novosti

 

 

Na vrh