„Sevdah pod zvijezdam“ sutra na Omladinskoj ljetnoj sceni u Živinicama

23.09.2020. 


Nakon spektakulranih koncerata filmske i klasične muzike, ovaj četvrtak, ljetna scena je rezervisana za sevdah pod zvijezdama.

Na koncertu će učestvovati zvijezda sevdaha Alma Subašić, specijalni gost je Zanin Berbić, dok će moderator biti naš poznati mladi glumac Armin Omerović. Muzička pratnja biće Maratonci, a publika će uživati i u izvedbama Gradskog mješovitog hora Živinice.

 

Ulaz je slobodan, besplatne ulaznice ljubitelji sevdaha mogu preuzeti do sutra u 14:00 sati, u prostorijama BKC-a, a broj mjesta je ograničen.

 

Generalni pokrovitelj je Gradonačelnik Samir Kamenjaković, a partner projekta je mikrokredina organizacija EKI.BoljaTuzla.ba


Komentari

Portal BoljaTuzla.ba (u daljem tekstu Redakcija) zadržava pravo moderacije tj. pregleda, brisanja, izmjene i svih drugih mogućih radnji nad komentarima/mišljenjima posjetilaca, u cilju održavanja konstruktivne, kreativne i kulturne diskusije, bez obaveze najavljivanja i/ili ranijeg obrazloženja. Komentari koji vrijeđaju ličnost, porodicu, bilo koje (javne ili privatne) osobe biće izbrisani i/ili izmjenjeni u skladu s Uslovima korištenja portala.

Dobrodošli na boljatuzla.ba

klikni ovdje i

Kaži šta misliš!

Unesite pojam za pretragu, a zatim tipku ENTER!

BoljaTuzla.ba SOC!AL

 

2012 © BoljaTuzla.ba - Sva prava zadržana. Kontakt | Impressum | Uslovi i pravila korištenja.
Stranica je optimizirana za Mozilla Firefox, Google Chrome i Apple Safari web browser. Preuzmite novi web browser!