Horoskop

Sedmični horoskop za period od 29.11. do 05.12.2021.

U nedjelji koja slijedi očekuje nas pomračenje Sunca i mlad Mjesec što će horoskopskim znakovima donijeti niz izazova, ali i pozitivnih poslovnih prilika. Šta konkretno možete da očekujete za svoj horoskopki znak i kako se nositi sa promjenama koje nam slijede- otkrivamo u narednim redovima.

 

 OVAN

Ljubav:  Slobodni Ovnovi imaju priliku da uplove u vezu koja ima potencijal da postane ozbiljna ljubav, koja će trajati dugi niz godina ako ne i cijeli život. U vama je jedna osoba produbila strast, ali se vi trudite da ostanete pribrani. Vrijeme je da prihvatite rizik. Ovnovi u vezama i braku usmjereni su na želje partnera, kako materijalne tako i emotivne. Želite da budete oslonac voljenoj osobi i pokažete joj koliko vam znači.

Posao: Odolite impulsivnim kupovinama u nedjelji koja nam slijedi i dobro isplanirajte svoje finansije, kako bi ostale stabilne. Sada je prava prilika da se izborite za sebe na poslu i iznesete javno svoje stavove. Imaćete podršku kolega, stres koji trpite i vaše zalaganje svi vide. Nemojte odlagati svoj napredak i prosperitet tako što ćutite.

Zdravlje: Mogući bolovi u želucu, nemojte se prejedati.

 BIK

Ljubav: Bikovima je protekli period prošao u burnim raspravama sa partnerom, ne razumijevanjem potreba i želja ali i određenih postupaka partnera. Mlad Mesec u Strijelcu i pomračenje Sunca u subotu daće vam snagu da otvoreno i smireno porazgovarate sa partnerom i riješite nesuglasice. Slobodni Bikovi uložiće energiju u svoje talente, hobije i uživati u društvu prijatelja.

Posao: Dokažite sebi da možete da organizujete svoje vrijeme i pokažite kolektivu svoju sposobnost planiranja i organizacije. Uložite napore da tokom četvrtka i petka završite zaostale projekte, koji vas već dugo čekaju. Preuzmite inicijativu prilikom pravljenja poslovnih planova za budućnost na sastancima i pomozite kolegama- vaš trud će biti nagrađen.

Zdravlje: Nemojte zaboraviti na važnost hidratacije.

 BLIZANCI

Ljubav: Dolazak mladog Mjeseca i pravilno kretanje Urana unijeće veliku dozu optimizma u vaše ljubavne odnose i popraviti rasploženje. Uljepšavaćete dane svom partneru tokom cijele nedelje i učvrstiti vezu. Napokon za vas dolazi rasterećen period u kom ćete moći da uživate u ljubavi. Slobodni Blizanci mogu očekivati iznenadni poziv od bivšeg partnera, komplimente od svoje okoline i udvaranje tokom vikend. Što će izuzetno prijati vašem egu!

Posao: Kako vam je polje ljubavi aktivno vi ćete na poslu biti melanholični, moraćete da se priberete sredinom nedjelje i prestanete da odlažete obaveze. Napravite plan rada i fokusirajte se na ciljeve koji su važni čitavom kolektivu. Finansije su stabilne, ovde neće biti velikih promijena i oscilacija.

Zdravlje: Bez većih promijena.

 RAK

Ljubav: Nedjelju ćete provesti u svijetu mašte i povućićete se u sebe. Potrebno vam je vreme za odmor i lični razvoj i napredak, što se partneru neće dopasti. Nemojte ga potpuno zanemariti, budite racionalni i objasnite kako se osjećate. Slobodni Rakovi uživatu u okviru doma, pogledajte oko sebe i izađite napolje. Možete otpočeti divnu vezu ukoliko poželite, sa osobom koja već dugo pokušava da vas osvoji.

Posao: Prija vam da budete kod kuće, ali vam poslovne obaveze neće dati mira. Pokušajte da završite sve u okviru radnog vremena, jer će donošenje posla kući uliti nepotreban stres i stvoriti nervozu u vama. Ukoliko je potrebno potražite pomoć kolega, budite predusretljivi i povežite se sa svojim poslovnim saradnicima.

Zdravlje: Ne odlažite preventivne preglede.

 LAV

Ljubav: I dalje ste fokusirani na poslovne obaveze, prenosite  poslovni duh na partnera i on se trudi da dokaže svoje kvalitet poslovnim saradnicima. U ovoj borbi za uspjehom nemojte zanemariti jedno drugo, u suprotnom možete očekivati burne svađe i zahlađenje odnosa. Slobodni Lavovi trenutno ne žele da promijene svoj status, može ih iznenaditi jedino poziv bivšeg partnera. Razmislite dva puta prije nego što prihvatite!

Posao: Izazovni poslovni aspekti ne daju vam mira, pokušavate da nađete produktivno rješenje i izađete iz date situacije kao pobjednik. Morate razbistriti um i odmoriti, kako bi bili spremni za dalju borbu i prosperitet. Smiješi vam se finansijski ali i poslovni uspjeh, napredovaćete i uspjeti da uštedite novac u narednoj nedjelji. Možete očekivati novu poslovnu ponudu u utorak i srijedu, na vama je da je procenite dobro. Pratite svoj osjećaj, on vas neće prevariti i zasigurno će vas odvesti do sigurnog uspjeha.

Zdravlje: Moguća mučnina i stomačni problemi.

DJEVICA

Ljubav: Uživate u ljubavi u nedjelji koja predstoji, lijepi dani su pred vama i vašim partnerom a posebno se ističu četvrtak i petak. Došlo je vaših pet minuta za opuštanje, partner će se truditi da vam ugodi a sve kako bi osjetili njegovu požrtvovanost. Vrijeme je da se prepustite emocijama. Slobodne Djevice obasute su pažnjom suprotnog pola, ali na udvaranje gledate sumnjičavo. Možda je sada pravo vrijeme da počnete da verujete u ljubav?!

Posao: Vi ste osoba koja obaveze ne ostavlja za kasnije, što vam u nedjelji koja slijedi donosi opuštenu poslovnu nedjelju. Nećete trpjeti pritisak kolega, kolektiv će biti ponosan na vašu sposobnost organizacije i uvidjeće koliko ste požrtvovani i odgovorni. Mogući su manji finansijski izdaci u utorak i popravke u kući.

Zdravlje: Bez većih promjena.

 VAGA

Ljubav: Kako je Venera u Jarcu, Vage će osjetiti potrebu da razgovaraju o ozbiljnim temama sa partnerom i stvore ciljeve koji će ih odvesti u sigurnu budućnost. Iskoristite ovaj period da uplovite u sigurnu luku i učvrstite svoj ljubavni odnos kom ste težili godinama. Slobodne Vage uživaju u svojim hobijima, usmjerene su ka svojim potrebama i željama. Trenutno niste spremni za ulazak u ozbiljnu vezu.

Posao: Stres oko posla se povećava na samom kraju nedjelje, što nikako niste očekivali. Suočite se sa poslovnim obavezama i nemojte ih odlagati za narednu nedjelju. Pokušajte da ostanete racionalni i izbegnite sukobe sa kolegama. Fizička aktivnost pomoćiće vam da se rešite nemira koji poslovi saradnici stvaraju u vama.

Zdravlje: Uslijed stresa moguća migrena.

 ŠKORPIJA

Ljubav: Miran period za Škorpije nastavlja se u toku nedjelje, trenutna pozicija Urana će vas inspirisati da iznenadite voljenu osobu. Imaćete želju da napravite romantično iznenađenje i uljepšate predstojeći vikend, što će vas zbližiti. Slobodne Škorpije teže iskrenom odnosu, ali trenutno ne mogu u potpunosti da se posvete ljubavnoj vezi jer su preokupirani poslovnim aktivnostima i ličnom napretku- strpite se, doći će vrijeme za ljubav.

Posao: Sve do srijede osjećaćete blagu nervozu i tenziju na poslu, biće vam lakše u četvrtak jer ćete uvidjeti da saradnici cijene vašu posvećenost. Budite istrajni i detaljni prilikom izvršenja ciljeva kako vam se obaveze ne bi nakupile. Ovog puta nema prečica, morate ići korak po korak u poslovnom svetu.

Zdravlje: Uzimajte vitamine, čuvajte se prehlade.

STRIJELAC

Ljubav: Tokom predstojeće nedjelje Strijelčevi i dalje uživaju u rođendanima, bićete okruženi pozitivnim ljudima i okrepljujućom energijom. Slobodni ovo vrijeme mogu iskoritisti za bolje upoznavanje sa osobom koja im se dugo vremena dopada. Zauzeti će provesti zabavno vreme sa partnerom i neće skidati osmijeh sa lica. Kako se već to kaže- došlo je vaših pet minuta.

Posao: Usresređeni ste na privatni život, što je opravdano jer ste u proteklim nedjeljama naporno raditi. Iskoristite dobre astrološke aspekte da predstavite kolegama ideje koje već dugo imate a za koje ste se plašili da neće biti prihvaćene. Sada je trenutak da preuzmete inicijativu i pokažete volju i kreativnu energiju koju čuvate u sebi.

Zdravlje: Stabilno.

 JARAC

Ljubav: Osjećate blagu nervozu i nemir, porazgovarajte smireno sa partnerom o konkretnim problemima. Stvari se neće riješiti same od sebe, a moguće je da je partner zauzet poslovnim obavezama i ne primjećuje vaše skrivene poruke. Ovog puta nema okolišanja! Slobodni Jarčevi su obeshrabreni, ulaskom Venere u vaš znak vi težite jasno definisanim odnosima za šta vam je potrebno vrijeme i trud koji trenutno ne želite da ulažete u druge ljude.

Posao: Energiju usmjerite ka poslovnim aktivnostima, nervoza koju osjećaćete u ljubavnom odnosu će se na taj način smanjiti. Fokusirajte se na pravljenje planova koji će vam obezbjediti sigurnu budućnosti i prosperitet. Ukoliko do vas stigne ponuda za dodatno usavršavanje- nemojte je odbiti.

Zdravlje:Dobro.

 VODOLIJA

Ljubav: Vodolije će se osjetiti mirno i sigurno u društvu partnera, napokon ćete biti rasterećeni od ozbiljnih razgovora. Partneru prija vaša zarazna pozitivna energija i inspirisaće vas da napredujete u svim segmentima života. Slobodne Vodolije ne mogu da odluče da li je vrijeme za ozbiljnu vezu i imaju li vremena i volje da se posvete stvaranju budućnosti. Slušajte svoju intuiciju!

Posao: Bićete potrebni svojim poslovnim saradnicima i nedjelja koja nam slijedi biće aktivna. Naoružajte se strpljenjem jer će se od vas očekivati da preuzmete dio posla i odgovornosti od svojih kolega. Nemojte odlaziti u drugu krajnost i rješavati u potpunosti njihove dileme, ostanite racionalni.

Zdravlje: Bez većih promijena.

 RIBE

Ljubav: U srijedu vas očekuju lijepi trenuci sa partnerom, a posljednje dane u nedjelji provešćete uživajući u porodičnom druženju i okupljanjima. Isplanirajte svoje vrijeme, kako vam poslovne obaveze ne bi pokvarile vikend. Slobodne Ribe maštaju o dalekim putovanjima i egzotičnim destinacijama, druženjima i izlascima- trenutno niste u potpunosti fokusirani na ljubav tako da vas na ovom polju ne očekuju velike promijene.

Posao: U poslovnom segmentu krajem nedjelje možete očekivati dodatni posao, dobro se organizujte. Sam početak nedjelje donijeće vam unutrašnju snagu i potrebnu energiju i volju za rad. Budite uporni i poslušajte savjete kolega.

Zdravlje: Stabilno.

Komentari
Na vrh