Horoskop

Sedmični horoskop od 8.7. do 14.7.2024.

Sedmični horoskop od 8.7. do 14.7.2024.

OVAN – Sedmični horoskop od 8.7. do 14.7.2024.

Sedmični horoskop od 8.7. do 14.7.2024.
LJUBAV:

KARIJERA:

ZDRAVLJE:

8.7.-14.7.2024.
LJUBAV: Izgledno je da ćete mnogo pričati s osobama suprotnog spola. To ipak ne znači da ćete na taj način povećati bliskost u odnosima. Bit će mnogo različitih tema, ali sve će to izgledati ako grebanje po površini. Vaše srce i dalje je prazno.
KARIJERA: Posao će vam izgledati nekako lakši. Ipak, to je samo vaš kut gledanja. Sada imate dovoljno razloga da radite bez briga, ali napori će vas sustizati. Zato se dobro organizirajte. Duh vodi tijelo, ali tijelu nekad treba stanka. Pazite da ne pregorite.
ZDRAVLJE&SAVJET: Nađite sport za sebe.


BIK – TJEDNI HOROSKOP

LJUBAV:

KARIJERA:

ZDRAVLJE:

8.7.-14.7.2024.
LJUBAV: Možda ste mogli postići i više, ali nema razloga za biti nezadovoljan. Sad ćete svoje snage usmjeriti na učvršćivanje onog što ste postigli u privatnom životu. Malo manje atrakcija, više intimnosti i sve vam u konačnici ide u prilog.
KARIJERA: Novi suradnici u poslu koji radite pojavit će se iz drugog radnog okruženja ili čak druge sredine. Vi ćete im pokazati kako se najbolje mogu prilagoditi poslu. Bit ćete puni dobrih savjeta i još boljih namjera. Neka pitanja i dalje će ostati bez odgovora.
ZRAVLJE&SAVJET: Češće boravite u prirodi.


BLIZANCI – TJEDNI HOROSKOP

1.7.-14.7.2024.
LJUBAV:

KARIJERA:

ZDRAVLJE:

8.7.-14.7.2024.
LJUBAV: Prepreke i frustracije su na pomolu. Oni koji su u duljoj i stabilnoj vezi pa poznaju svog partnera znat će kako izdržati ovo pomalo neugodno razdoblje. Oni koji tek počinju neki odnos vjerojatno će se privremeno udaljiti jedno od drugog.
KARIJERA: Trenutačno niste u najboljoj formi za rad. Ne samo da vam se ne radi, nego i okolnosti ne daju poticaje. Nedostatak maotivacije bit će prirodna posljedica ovakvog stanja. Uglavnom ćete odrađivati zadano bez previše pitanja.
ZDRAVLJE&SAVJET: Prošetajte na zraku.


RAK – TJEDNI HOROSKOP

1.7.-14.7.2024.
LJUBAV:

KARIJERA:

ZDRAVLJE:

8.7.-14.7.2024.
LJUBAV: Okolnosti će vam u privatnom životu prilično ići na ruku. Voljena osoba će vas podržavati, premda će povremeno dolaziti do manjih verbalnih nesporazuma. Istovremeno će se pojaviti i mnoge lijepe ljubavne prilike za one koji su još sami.
KARIJERA: Od vas će se očekviati više truda, a posebno u poslovima gdje se treba pokazati kreativnost ili tamo gdje postoji publika. Ništa čudno za vas. U djelatnostima iz sjene, vi ćete raditi tek toliko koliko se mora, a niste svjesni da se i tim putem može stići visoko.
ZDRAVLJE&SAVJET: Idite u prirodu, piše eHoroskop.net

… nastavak na slijedećoj stranici …

Stranice: 1 2 3

Na vrh