Horoskop

Sedmični horoskop od 6.3. do 12.3.2023.

Sedmični horoskop od 6.3. do 12.3.2023.

STRIJELAC – Sedmični horoskop od 6.3. do 12.3.2023.

6.3.-12.3.2023.
LJUBAV:

KARIJERA:

ZDRAVLJE:

LJUBAV: Nije loše pričati, ali nemojte pričati previše jer bi cijeloj stvari mogli oduzeti na spontanosti. Pustite neka se vaša ljubavna priča razvija prirodno i bez previše analiza. Za njih će uvijek biti vremena kasnije. Jednostavno uživajte.
KARIJERA: Činit će vam se da je sve u rukama drugih. Vjerojatno ste u pravu. U ovom trenutku vi ne možete mnogo utjecati na stvari, ali to ne znači da nećete moći kasnije. Da bi to dočekali spremni, nemojte se živcirati. Usavršavajte se u profesiji.
ZDRAVLJE&SAVJET: Vjerujte u ljepše sutra.


JARAC – TJEDNI HOROSKOP

6.3.-12.3.2023.
LJUBAV:

KARIJERA:

ZDRAVLJE:

LJUBAV: Šarm i energičnost bit će vaši aduti za uspješno zavođenje osoba suprotnog spola. Ponekad ćete za druge biti neuhvatljivi. Ipak, predajte se onom kog volite, a njaviše zato da kasnije ne bi zažalili. Ljubav je sve bliže.
KARIJERA: Nađite u sebi snage da postavite bolje kriterije u poslu i da obavite ono što morate obaviti. Ne postavljajte si sada letvicu previsoko jer ste u fazi kad je oko vas prviše izazova, a vaša je energija na minimumu.
ZDRAVLJE&SAVJET: Redovno opuštanje još uvijek je imperativ.


VODENJAK – TJEDNI HOROSKOP

6.3.-12.3.2023.
LJUBAV:

KARIJERA:

ZDRAVLJE:

LJUBAV: Činit će vam se da vam svako malo ljubav izmiče iz ruku. To će vas živcirati i rastužiti. Trebate shvatiti da nije sve u vašem nastupu, nego da i druga strana ima neka svoja prava. Nitko ne voli da ga se tlači, pa tako ni vaša ljubavna meta.
KARIJERA: Riješite se svojih velikih dvojbi koje se pojavljuju onda kad stvari ne idu glatko. Nemojte sebi dodavati još jedan uteg. Nije sve tako teško kao što vam se čini na prvi pogled. Komunicirajte i tako ćete dođi do rješenja.
ZDRAVLJE&SAVJET: Dopustite sebi da se potpuno opustite.


RIBE – TJEDNI HOROSKOP –

6.3.-12.3.2023.
LJUBAV:

KARIJERA:

ZDRAVLJE:

LJUBAV: Kombinirat ćete diskreciju i nastupe. Tako ćete jedan dan živjeti poput krotke osobe vezaene za svoj dom i vrline, dok ćete već drugi dan biti prava zvijezda noći na nekom od zanimljivih tuluma. Svi će se dobro zabavljati.
KARIJERA: Riješili ste veće poslovne dvojbe i sad smjelije idete naprijed. Malo po malo počinjete graditi nove uvjete rada ili nove projekte. U sebi nosite onu svjetlost kojom ćete probuditi mnoge oko sebe. Trebaju vam samo vjeroavati.
ZDRAVLJE&SAVJET: Puni ste samopouzdanja, a ljudi vas vole.

 

 

eHoroskop.net

Stranice: 1 2 3

Na vrh