Horoskop

Sedmični horoskop od 3.4. do 9.4.2023.

Sedmični horoskop od 3.4. do 9.4.2023.

OVAN – Sedmični horoskop od 3.4. do 9.4.2023.

Sedmični horoskop od 3.4. do 9.4.2023.
LJUBAV:

KARIJERA:

ZDRAVLJE:

LJUBAV: Bit ćete raspoloženi za razne ljubavne pustolovine. Oni koji već jesu u duljim vezama proživljavat će novu renesansu. Zajedničko vrijeme će vam proletjeti ako budete slijedili želje druge strane. U protivnom, bit će malih rasprava.
KARIJERA: Trenutačno niste u najboljoj formi za rad. Ne samo da vam se ne radi, nego i okolnosti ne daju poticaje. Nedostatak maotivacije bit će prirodna posljedica ovakvog stanja. Uglavnom ćete odrađivati zadano, a najradije ćete pričati.
ZDRAVLJE&SAVJET: Čovjek je čovjeku lijek.


BIK – Sedmični horoskop od 3.4. do 9.4.2023.

3.4.-9.4.2023.
LJUBAV:

KARIJERA:

ZDRAVLJE:

LJUBAV: Male frustracije bit će zanemarivog karaktera, a kompenzirat ćete ih dobrim utjecajima u drugim područjima života. Mnogi će nakratko pobjeći u svoj posao ili društvo prijatelja, ali između njih i partnera sve je u redu.
KARIJERA: Hvatat će vas nervoza kad će trebati komunicirati i surađivati s drugima. Najviše zato jer s njihove strane neće sve teći profesionalno. Shvatite da nisu svi toliko otvoreni i inventivni kao vi i da ponekad nekom treba progledati i kroz prste.
ZDRAVLJE&SAVJET: Živjet ćete u svom svijetu mašte.


BLIZANCI

3.4.-9.4.2023.
LJUBAV:

KARIJERA:

ZDRAVLJE:

LJUBAV: Vjerojatno ćete postati pomalo tupi jer već neko vrijeme ništa ne ispunjava vaša ljubavna očekivanja. Ne budite razočarani, mirom i humorom možete sasvim uspješno održavati solidan status quo u svojoj vezi. Učinite tako.
KARIJERA: Pred vama su novi zanimljivi zadaci. Najljepše je što su povezani s nizhom kontakata ili putovanja, a vi to volite. Ipak, ne srljajte, nego prvo dobro sagledajte što vam se nudi, odvažite ispravno sve elemente, te tek onda djelujte.
ZDRAVLJE&SAVJET: Budite pošteni ne samo prema sebi, nego i prema drugima.


RAK

3.4.-9.4.2023.
LJUBAV:

KARIJERA:

ZDRAVLJE:

LJUBAV: Većinu ovih dana provodit ćete ili u samoći ili u čežnjama. Ako već jeste u vezi, zbog nečega ćete biti pomalo otuđeni. Prilike za ljubav uglavnom će vas mimoilaziti. Ne tugujte, jer će ova faza uskoro proći. Sve je na svom mjestu.
KARIJERA: Vjerojatno ćete izbiti u prvi plan. Na vama je da radite i pokažete što znate. Okolnosti, ljudi i događaji ići će vam na ruku. Mnogi će dobiti onu pravu priliku koju su dugo čekali. Neki odgovori još će izostati, no kasnije će doći.
ZDRAVLJE&SAVJET: Ne razbijajte glavu sitnicama. One nisu važne.

… nastavak na slijedećoj stranici …

Stranice: 1 2 3

Na vrh