Horoskop

Sedmični horoskop od 29.1. do 4.2.2024.

Sedmični horoskop od 29.1. do 4.2.2024.

STRIJELAC – Sedmični horoskop od 29.1. do 4.2.2024.

LJUBAV:

KARIJERA:

ZDRAVLJE:

LJUBAV: Šarenilo koje sad živite odražava se na vaše osobne odnose jednako raznoliko. Možete bježati, možete trpjeti, možete se ironično smijati. Vi ćete vjerojatno prolaziti sve te reakcije, ali vaša snaga bit uvijek prisutna u svemu.
KARIJERA: Pokušavat ćete obnoviti neke stare kontakte koji obećavaju. To će zapravo biti najbolji dio radnog tjedna. Sve ostalo bit će vam pomalo dosadno. Najbolje će biti onima koji su na odmoru. Oni će istinski uživati bez puno briga.
ZDRAVLJE&SAVJET: Idite tamo gdje vam je dobro i opustite se.


JARAC – TJEDNI HOROSKOP

29.1.- 4.2.2024.
LJUBAV:

KARIJERA:

ZDRAVLJE:

LJUBAV: Malo veće strasti i emocije bit će obilježje vašeg privatnog života. Stalno će vam se događati nešto lijepo i ugodno. Mnogi će zapamtiti ove dane po kvalitetnijem erotskom životu. Osobe suprotnog spola rado će vas pozivati u svoje društvo.
KARIJERA: Možda ćete se morati još malo pomučiti i boriti za neke stvari, ali to će vam ići od ruke. Samo se nemojte dati jalovim razmatranjima. Jednostavno se prihvatite onog što sad možete napraviti i ne očekujte ništa više od toga.
ZDRAVLJE&SAVJET: Strpljen, spašen. U svakom pogledu.


VODENJAK – TJEDNI HOROSKOP

29.1.- 4.2.2024.
LJUBAV:

KARIJERA:

ZDRAVLJE:

LJUBAV: Gdje god izašli osjećat ćete se ugodno. Zabave će biti baš po vašoj mjeri. Oni koji su još možda sami neka prihvate svaki poziv, pa makar u početku i ne izgledao obećavajući. Ubrzo će shvatiti da im lijepa riječ širom otvara svoja vrata.
KARIJERA: Napredovanje u karijeri bit će izgledno, a nije zanemariva ni financijska stabilnost. Potrebna je još kvalitetnija organizacija, kako planova, tako i samog operativnog dijela posla. Tu ćete baš vi biti na dobitku.
ZDRAVLJE&SAVJET: Nađite svaki dan pola sata samo za sebe i svoj mir.


RIBE – Sedmični horoskop od 29.1. do 4.2.2024.

LJUBAV:

KARIJERA:

ZDRAVLJE:

LJUBAV: Ovih dana kombinirat ćete dva privatna stila: jedan je atraktivan, senzacionalan, s puno ljudi, a drugi je tih, povučen, običan, svakodnevan. Ponekad ćete biti zvijezda večeri, a već drugi dan običač čovjek iz dućana. Srce će biti malo sivo.
KARIJERA: Gledat ćete što bolje iskoristiti priliku koja je pred vama. Neki će zbog toga raditi i prekovremeno. Bit će i onih koji će biti pozvani da se jave na posao i vikendom zbog neodgodivog projekta ili da spase cijelu stvar.
ZDRAVLJE&SAVJET: Bit ćete hrabri i borbeni.

 

 

eHoroskop.net

Stranice: 1 2 3

Na vrh