Horoskop

Sedmični horoskop od 25.3. do 31.3.2024.


STRIJELAC – Sedmični horoskop od 25.3. do 31.3.2024.

LJUBAV:

KARIJERA:

ZDRAVLJE:

LJUBAV: Tokom ovog tjedna vaši će se osobni odnosi poboljšati, a vi ćete postati blaži i diskretniji. Voljena osoba opet će vas obasipati nježnostima, a vi ćete joj jednako uzvraćati. Samci će imati sve više udvarača, ali neće biti senzacija. Sve ide tiho.
KARIJERA: Napokon možete sve u vezi posla sagledati u cjelini. To će vam razbistriti pogled i definirati plan za dalje. Kontakata će biti mnogo, a dosta toga ovisit će o vama. Utoliko ćete osjećati i teret odgovornosti, no radit ćete dobro.
ZDRAVLJE&SAVJET: Vodite više računa o prehrani.


JARAC – TJEDNI HOROSKOP

25.3.-31.3.2024.
LJUBAV:

KARIJERA:

ZDRAVLJE:

LJUBAV: Iz dana u dan vi ćete svoje osobne odnose postavljati u stanje blage distance. Nekako vam više neće biti toliko važno da razmjenujete nježnosti, nego tek toliko da se zna da ste skupa. Ova površnost rezultat je propitkivanja vaših osjećaja.
KARIJERA: Malim koracima napredovat ćete u specifičnim znanjima. To će zapravo ići kroz praktičan rad. Uživat ćete u otkrivanju i spoznajama, a nerijetko ćete s oduševljenjem pričati što ste shvatili. Neće vas svi razumjeti, zato pazite kome što govorite.
ZDRAVLJE&SAVJET: Budite otvoreni i bez predrasuda.


VODENJAK – TJEDNI HOROSKOP

25.3.-31.3.2024.
LJUBAV:

KARIJERA:

ZDRAVLJE:

LJUBAV: Vaš privatni žviot više neće biti toliko atraktivan, ali neće biti ni problematičan. Ovi dani mogli bi se opisati kao ravna zona kad se neće događati ništa posebno zanimljivo. Možda će vam biti malo dosadno, ali izdržite. Ne zavodite pod svaku cijenu.
KARIJERA: Suradnja između vas i drugih obnovit će se uz pomoć zahtjeva koji stvaraju nove izazove. Sve će biti postavljeno na novim osnovama, a vi ćete se trebati snaći. Trebat će vam neko vrijeme da se prilagodite. Nemojte žuriti.
ZDRAVLJE&SAVJET: Budite otvoreni za različite prijedloge.


RIBE – Sedmični horoskop od 25.3. do 31.3.2024.

LJUBAV:

KARIJERA:

ZDRAVLJE:

LJUBAV: Iako ćete se ponekad osjećati frustriano, okolnosti, ljudi i događaji ipak će vam više ići, nego što neće ići na ruku u ljubavi. Zato budite otvoreni i vjerujte da je moguće da se dogodi nešto lijepo. Tada će vam se to i dogoditi.
KARIJERA: Određene borbe za svoj stav i mišljenje vjerojatno nećete moći izbjeći. Važno je da budete dovoljno mudri i surađujete onoliko koliko možete. Bit će petljanja, a vi učinite sve da stvari postanu jasnije. Tako ćete naći kompromis i postići rezultat.
ZDRAVLJE&SAVJET: Budite ono što jeste.

 

 

eHoroskop.net

Stranice: 1 2 3

Na vrh