Horoskop

Sedmični horoskop od 24.4. do 30.4.2023.

Sedmični horoskop od 24.4. do 30.4.2023.

OVAN – Sedmični horoskop od 24.4. do 30.4.2023.

Sedmični horoskop od 24.4. do 30.4.2023.

LJUBAV:

KARIJERA:

ZDRAVLJE:

LJUBAV: Mnogi će ovih dana otkriti koji je zapravo njihov ideal u ljubavi i krenut će u potragu prema tom kriteriju. Ponekad će biti blizu toga, a ponekad daleko. U svakom slučaju, neće stati dok ne nađu nešto što je najsličnije zamišljenom.
KARIJERA: Držite se onog što ste zamislili i provedite to u djelo bez skretanja s puta. Vaše ideje su odlične i donijet će rezultate. Bit ćete spremni i na određene promjene kako bi postigli bolje poslovne rezultate. Izborit ćete se za njih bez odgode.
ZDRAVLJE&SAVJET: Vjerojatno ćete spojiti zabavu i putovanje.


BIK – TJEDNI HOROSKOP

24.4.-30.4.2023.
LJUBAV:

KARIJERA:

ZDRAVLJE:

LJUBAV: Moguće je da ste očekivali nešto nešto bolje u usporedbi s onim što vam se događa, no ako uzmete sve to kao dobru priliku za sazrijevanje i razvoj, opet ćete biti na dobitku. O vašem pristupu ovisit će i kako ćete se osjećati u nekom osobnom odnosu.
KARIJERA: Bit ćete borbeni i puni energije. Nekima ćete postati uzor. To je posljedica toga što vi sada točno znate što hoćete, pa nema gubljenja vremena na suvišna razmatranja. Ipak, ponekad proradite ponešto i s drugima.
ZDRAVLJE&SAVJET: U timskom radu treba sudjelovati barem dvoje.


BLIZANCI – TJEDNI HOROSKOP

24.4.-30.4.2023.
LJUBAV:

KARIJERA:

ZDRAVLJE:

LJUBAV: Vjerojatno ste očekivali nešto drugo od onog što živite i osjećate, no to je samo privremena i prolazna zbrka s kojom se trebate suočiti na vješt način. Još uvijek imate dovoljno energije i kredita od prije da sve dovedete u red. Uspjet ćete.
KARIJERA: Zaigranost i vještina ophođenja s drugima bit će vaše glavne osobine koje ćete pokazivati na radnom mjestu. Ovisno o vrsti posla, ili će vas tražiti ili prokazivati kao neozbiljnog. Uglavnom, držite se svoje profesije i onog što ona traži.
ZDRAVLJE&SAVJET: Neki će ipak nesvjesno živjeti svoje snove.


RAK – TJEDNI HOROSKOP

24.4.-30.4.2023.
LJUBAV:

KARIJERA:

ZDRAVLJE:

LJUBAV: Prva polovina tjedna donijet će mirno uživanje u zajedničkoj vezi ili diskretno traženje srodne duše. Drugi dio tjedna ljubav će postati strastvenija. Bit će lijepih susreta, ali i nestrpljenja. Ne zamarajte se s previše pitanja.
KARIJERA: Iako će vaši nadređeni pokazivati određenu naklonost prema vama, teško ćete nalaziti zajednički jezik. Problem je u tome što obje strane žele dominirati, a u hijerarhijskom poslovanju to ne prolazi. Shvatite gdje vam je mjesto i tako se ponašajte.
ZDRAVLJE&SAVJET: Vježbajte jogu. Ona smiruje.

… nastavak na slijedećoj stranici …

Stranice: 1 2 3

Na vrh