Horoskop

Sedmični horoskop od 20.5. do 26.5.2024.

Sedmični horoskop od 20.5. do 26.5.2024.

OVAN – Sedmični horoskop od 20.5. do 26.5.2024.

Sedmični horoskop od 20.5. do 26.5.2024.

LJUBAV:

KARIJERA:

ZDRAVLJE:

LJUBAV: Nećete popustiti pred trivijalnostima ili tračevima. Vi znate što tražite i toga ćete se i držati. Pokazat će se da ste bili u pravu. Ona osoba koju sad osvojite znat će da su vaše namjere ozbiljne. Stoga ćete se zbližiti samo s onima koji isto to očekuju.
KARIJERA: Kad se čini da su sve lađe potonule, vi ste onaj koji uvjerava sve druge oko sebe da nisu. To ćete ovih dana i pokazati i dokazati. Držite se onog što ste zamislili i provedite to u djelo bez skretanja s puta. Vaše ideje su odlične i donijet će rezultate.
ZDRAVLJE&SAVJET: Surađujte s drugima.


BIK – TJEDNI HOROSKOP

20.5.-26.5.2024.
LJUBAV:

KARIJERA:

ZDRAVLJE:

LJUBAV: Bit ćete sigurni u svoje osjećaje i bez obzira na vanjske okolnosti, nećete dati da vas ništa skrene s vašeg ljubavnog puta. Osvajači će osvajati s velikim samopouzdanjem, a oni u vezama poticat će partnera na pozitivan stav.
KARIJERA: Na poslu ćete imati mnogo zanimljivih sadržaja. Oni čiji je karakter rada kreativan sigurno će biti u plusu. Povezivanje s mladim suradnicima također će biti naglašeno. Vi sami pripremat ćete i nove, bolje uvjete rada.
ZDRAVLJE&SAVJET: Svjesni ste vlastite ekspanzije. Razvijate se.


BLIZANCI – TJEDNI HOROSKOP

20.5.-26.5.2024.
LJUBAV:

KARIJERA:

ZDRAVLJE:

LJUBAV: Ovih dana vjerojatno će mnogi od vas početi pretjerivati u hednozmu ili obratno, u asketizmu. Ili ćete svaki tren željeti biti s voljenom osobom , ili ćete težiti potpunoj samoći. Sjetite se pravila zlatne sredine i nađite ravnotežu.
KARIJERA: Zaposleni u uslužnim djelatnostima vjerojatno će morati raditi prekovremeno. I ostali će dosta raditi, te neće imati vremena ni za razmišljanje, ni za sagledavanje svoje pozicije. Uglavnom, većina stoji dobro jer imaju dosta posla.
ZDRAVLJE&SAVJET: Ne zaboravite na redovan odmor.


RAK – TJEDNI HOROSKOP

20.5.-26.5.2024.
LJUBAV:

KARIJERA:

ZDRAVLJE:

LJUBAV: Možda ste očekivali nešto drugo od onog što živite i osjećate, no to je samo privremena i prolazna zbrka s kojom se trebate suočiti na vješt način. Još uvijek imate dovoljno energije da sve dovedete u red. Uz malo takta, uspjet ćete.
KARIJERA: Bit će dana kad ćete se zateći u iskušenju samodopadnosti. Vaša samoprocjena treba biti realna i zrela. U svakom vašem potezu zrcali se ono što nosite u sebi. Stoga je bolje prepustiti drugima da govore o vašem radu. Tako će sve biti uverljivije.
ZDRAVLJE&SAVJET: Bavite se finim sportovima.

Na vrh